Video: Jake Paul knijpt stiekem in het achterwerk van Jutta Leerdam-lookalike

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jake Paul weet zich weer eens prima te vermaken met een lookalike van zijn eigen prachtige vriendin. Kijk maar!

Jake Paul gaat helemaal los op lookalike Jutta Leerdam

De verleidelijke schaatsster is een beetje aan de kant geschoven door haar vriendje Jake Paul. Dat doet hij wel in goed overleg. De knappe schaatsster heeft namelijk een eigen beeld in Madame Tussauds. En daar moet Jake Paul natuurlijk even aan voelen. Want hij moet wel kijken of het beeld wat gemaakt is een beetje klopt met de werkelijkheid. En dat lijkt ook zo te zijn. De aantrekkelijke blondine staat ernaast en kijkt ernaar. Maar dan keert Jake Paul zich even naar zijn eigen prachtige vriendin en komt tot de conclusie dat die toch een stuk beter is dan het beeld in Madame Tussauds. Veel mensen zullen het echter met het beeld moeten doen, omdat ze niet naar de prachtige blondine kunnen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

De heerlijke vormen van Jutta Leerdam

De prachtige blondine weet met haar heerlijke foto’s weer een hoop voor elkaar te krijgen. Jutta hoeft maar een strak pakje aan te trekken en haar volgers worden helemaal wild. De aantrekkelijke blondine kan er met weinig moeite heel erg goed voor zorgen dat haar volgers het weer warm onder de voeten krijgen. Haar aantrekkelijke lichaam is namelijk vodloende om haar fans echt watertandend achter te laten. Met haar prachtige vormen en flinke rondingen weet Jutta Leerdam haar volgers optimaal te laten genieten. En dat terwijl ze natuurlijk in eerste instantie alleen maar oog heeft voor Jake Paul. Probeert Jutta niet stiekem ook haar volgers een beetje te verleiden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Met deze outfit scoort Jutta Leerdam ontzettend goed bij fans

De aantrekkelijke blondine weet met haar neiuwste outfit echt ontzettend goed te scoren bij haar fans. Die worden namelijk helemaal wild als ze de prachtige schaatsster in dit strakke pakje zien. De knappe dame weet zonder moeite haar volgers echt helemaal te betoveren. En geef ze eens ongelijk dat ze betoverd willen worden. De heerlijke kadetjes van Jutta komen in dit pakje zo goed uit, maar haar andere vormen weet de prachtige blondine ook vol in beeld te brengen. De prachtige schaatsster is echt ongelooflijk goed in het laten zien van haar heerlijke lijf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jake Paul wordt jaloers van al die mooie foto’s

Nog even en Jake Paul wordt gewoon jaloers van al die mooie foto’s. De Amerikaanse YouTuber en boxer is al even het vriendje van de knappe blondine. De twee hebben elkaar online leren kennen en zijn inmiddels echt onafscheidelijk. Natuurlijk hebben ze ook veel met elkaar gemeen. Ze zijn allebei flinke sportfanaten. En dat is natuurlijk best wel even een grote overeenkomst. Daarom werkt het ook zo goed tussen de twee knappe koppen. Maar met al die foto’s die Jutta alleen voor haar fans online zet, kan je jezelf nog wel afvragen of Jake niet stiekem jaloers wordt. Misschien zou hij liever de enige zijn die al die mooie plaatjes van Jutta ontvangt. Maar dan moet hij wel iets beter zijn best doen om exclusief haar aandacht te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.