Home Nieuws Video: Jake Paul bewondert stiekem de kadetjes van Jutta Leerdam in sportschool

Video: Jake Paul bewondert stiekem de kadetjes van Jutta Leerdam in sportschool

Jutta Leerdam weet altijd mannen te imponeren met haar fijne foto’s en video’s. Ook haar vriend Jake Paul is niet bepaald immuun voor haar charmes. 

De mooie schaatsster weet wel hoe ze zichzelf goed op beeld vast moet leggen. Dat is bijna een fulltime baan geworden voor Jutta. Nog meer dan schaatsen is Jutta bezig met het maken van allemaal mooie foto’s en video’s van zichzelf. En natuurlijk ziet ze er op die beelden altijd ontzettend goed uit. Dat is een beetje een combinatie van Jutta haar mooie vormen en haar geweldige kledingkeuzes. De blondine weet altijd te gaan voor kleding die haar prachtige figuur mooi in het zonnetje zet. En dat is natuurlijk wel bijzonder. Jutta kleedt zich de laatste tijd natuurlijk extra speciaal voor vriendje Jake Paul. Ze vindt het erg fijn om hem een beetje te kunnen verwennen met al die mooie beelden. In de sportschool lukte haar dat laatst weer. Bekijk die video snel hier!

Jutta Leerdam weet wel hoe ze haar vriend blij moet maken

De mooie blondine weet wel hoe ze haar vriend blij moet maken met allemaal mooie content. De leuke schaatsster is namelijk heel erg goed in het schieten van goede foto’s en video’s waar de gemiddelde man met open mond van verbazing bij staat te kijken. Het pakje dat Jutta aan heeft in de sportschool is natuurlijk ontzettend goed gekozen. De strakke stof laat maar weinig aan de verbeelding over. De mooie vormen van Jutta Leerdam, die nog eens extra naar voren komen tijdens het doen van de oefeningen, komen wel erg goed in beeld op deze manier.

Jake Paul staat stiekem te kijken naar mooie kadetjes

Jake doet de hele tijd alsof hij Jutta aan het helpen is met haar oefeningen, maar ondertussen staat hij gewoon een beetje naar zijn eigen vriendin te gluren. Dat is natuurlijk niet zo gek, want de blonde schaatsster is ook ongelooflijk mooi om te zien. Je zou denken dat Jake Paul, omdat hij vaker naar Jutta mag staren dan welke man dan ook, dat in het openbaar niet zoveel meer zou doen. Maar dat blijkt heel anders te werken. Ergens ook wel logisch. Jutta is zo mooi, dat elke keer dat je haar ziet weer aanvoelt als de eerste keer. Ook voor Jake Paul is dat dus genoeg reden om even een blik te werpen op de mooie blondine.

Jutta Leerdam verbaast ongelooflijk veel mannen met mooie foto’s

De blondine plaatst zoveel mooie foto’s op haar Instagram dat je er bijna in zou verdrinken. De schaatsster weet exact hoe ze de leukste kiekjes moet produceren om ervoor te zorgen dat haar fans het leukste resultaat hebben om naar te kijken. En dat ziet er altijd ontzettend goed uit. Jutta weet met haar mooie plaatjes het beste van zichzelf te kunnen laten zien. En dat is natuurlijk iets waar niet alleen zij, maar ook haar volgers erg blij van worden. Die genieten met elke foto weer van de mooie blondine. Jutta laat dan ook graag meer van zichzelf zien.

Al die mooie foto’s van Jutta Leerdam vind je op Instagram

De meest bijzondere foto’s van Jutta Leerdam vind je op Instagram. Daar heeft de mooie schaatsster haar beste foto’s gezet.

Mobiele versie afsluiten