Video: Jade Anna laat fans gratis smullen van haar glibberige teentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna verwent haar volgers eens flink met foto’s van haar prachtige voetjes. Ze deelt een video waarin ze haar benen lekker insmeert. Hierop zijn haar glibberige teentjes ook goed in beeld!

Jade Anna maakt op haar Instagram-story promotie voor een scheergel product. Ze laat even een heerlijke demonstratie zien van het product. Ze laat het witte vloeistof lekker over haar prachtige beentjes glijden en smeert het nog een paar keer goed uit. Ook zijn haar prachtige voetjes goed in beeld, waar ze een mooie rode nagellak op haar teennagels heeft. Haar volgers met een voet fetisj worden dus even flink verwend! Tegenwoordig kun je honderden euro’s vragen voor zo’n foto… Er zijn genoeg mensen die hier wel flink geld voor kunnen uitgeven. Jade Anna doet het helemaal gratis! Bekijk de video hieronder!

Jade Anna verwent volgers wel vaker

Jade Anna verwent haar volgers weleens vaker. Ze is zeker niet bang om teveel van zichzelf te laten zien. Ze heeft dan op jonge leeftijd al meer dan een miljoen volgers. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je er zo goed uitziet! Ook heeft ze natuurlijk enorm veel publiciteit gehad, omdat ze een relatie had met de bekende Youtuber Giovanny Latooy. Op dit moment heeft Jade een relatie met Ajax speler Kenneth Taylor. Dit heeft de voetballer zeker goed geregeld. Hij mag trots zijn op zo’n knappe verschijning. Jade Anna die dagelijks volop bezig is met haar sociale media kanalen krijgt dan ook veel leuke reacties over haar uiterlijk.

Toch krijgt ze de laatste tijd ook heel veel negatieve reacties. Zo vinden veel mensen dat Jade Anna een verwende zeurkous is die de realiteit volledig uit het oog is verloren. Ze maakte ze een aantal TikToks waarin ze zei erg moe te zijn van haar werk. Dit is bij veel mensen totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Ze vinden dat Jade Anna heel veel geld verdient, terwijl ze hier alleen wat fotootjes voor hoeft te maken en dat is het.

Jade Anna

Meer zien van Jade Anna doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Jade Anna van Vliet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post zij de meest prachtige foto’s van zichzelf. Ze is niet bang om teveel van zichzelf weg te geven. Puur genieten dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...