Video: Hélène Hendriks voor schut gezet door perschef Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Helene is bij de persconferentie van Oranje voor vandaag inside, maar wordt flink op haar nummer gezet. En dat is wel erg pijnlijk.

Vandaag Inside heeft al een lange tijd, nog ver voor de naamswijziging, last van een boycot van de Oranje spelers. zij spreken met niemand die met dat programma te maken heeft Wanneer bondscoach Louis Van Gaal een vraag van Hélène Hendriks wil doorgeven aan Frenkie de Jong, grijpt Bas Ticheler in. De perschef van het Nederlands elftal wijst Van Gaal en De Jong op de boycot van de nationale ploeg.

Louis van Gaal en Hélène Hendriks botsen flink in video

Het is natuurlijk wel een beetje kinderachtig, dat Louis en de rest van het technische team zo beginnen te doen tegenover Hélène Hendriks. Zij kan er nu eenmaal ook niks aan doen dat in een eerder programma de directie zich zo gekrenkt voelde door de uitspraken van de heren van VI. Nu betrekken de heren hogerop ook alle spelers in dit besluit. Spelers als Van Dijk, Wijnaldum en Depay mogen Hélène niet meer te woord staan.

De spelers van Oranje moeten Hélène negeren

Dat dit soort taferelen nog bestaan. Als speler mag je dus niet meer zeggen ‘Ik bepaal zelf wel wie ik wel en niet te woord sta’. Je moet meegaan in wat een ander voor je bepaald, gebaseerd op iets waar de beeldschone Hélène ook niks aan kan doen. En dat is eeuwig zonde. Hélène heeft met de kwestie natuurlijk helemaal niks te maken, behalve dan het feit dat ze voor dat programma werkt.

Gaat Hélène het redden in de strijd met Oranje?

Of Hélène de strijd met Louis en zijn team gaat redden is natuurlijk maar de vraag. Die zijn met zijn allen zo erg op hun teentjes getrapt dat het haar wel heel erg moeilijk wordt gemaakt om normaal een vraag te kunnen stellen. Dat valt nu bijna niet te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène wel nog steeds de knapste in de perskamer

Ze kan misschien niet zo veel verslag doen van zaken, nu het persteam van Oranje haar een klein beetje monddood maakt, maar Hélène is gelukkig nog wel de knapste tijdens de interviews van Oranje. Dat pakken ze de prachtige blondine in ieder geval niet meer af.

Hoe gaat Hélène nu verder?

Het is duidelijk dat waar Hélène ook gaat en staat, ze op flinke weerstand kan rekenen. En dat is natuurlijk geen manier van werken. Hoe Hélène dan nu ook verder moet met het Oranje elftal is nog maar de vraag. Zelfs als Hélène niet namens de mannen van VI bij een persconferentie zou zijn, is het maar de vraag of ze een antwoord zou krijgen van het team van Louis.

Spelers vinden minder contact met Hélène jammer

Natuurlijk is het voor de spelers van Oranje een flinke domper. Die hadden zich nu juist verheugd op meer tijd met Hélène. Misschien moeten ze hun geliefde coach nog maar een keertje streng aankijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!