Video: Hélène Hendriks smelt helemaal tijdens uniek interview bij De Oranjewinter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

In de laatste aflevering van De Oranjewinter werd een zeldzaam moment onthuld toen het eerste camera-interview van de stotterende Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida werd vertoond. Hélène Hendriks kon haar enthousiasme niet verbergen.

In het unieke interview deelde de voetballer zijn persoonlijke reis en uitdagingen, waarbij hij openhartig sprak over zijn rustige karakter en de kleine cirkel van dierbaren om hem heen. Hélène Hendriks keek vol bewondering naar het interview en vond daar wel wat van: “Ik vind dit echt mooi om te zien. En ook goed van hem. Ik ben echt blij voor Geertruida, een mooi fragment.” Bekijk de video hier!

Fans van Feyenoord hebben weer wat te kijken binnenkort

Chris Woerts, de sportmarketeer die beelden meenam van de aankomende documentaire waar Geertruida in zit, vertelde over Feyenoord ONE, het nieuwe streamingplatform van de club. “Qua structuur zijn ze een kopie van Netflix,” legde Woerts uit, “alles kun je zien op dat platform. Eigenlijk is het de derde Europese club die het doet: Real Madrid heeft het, Tottenham heeft het, en nu ook Feyenoord.” Dat is toch wel bijzonder. Hélène Hendriks was in ieder geval erg geboeid door het concept. En natuurlijk werden er al gelijk fragmenten laten zien uit documentaires en shows die op het platform verschijnen. De fans van De Oranjewinter hadden daarmee een primeurtje te pakken. Die konden als eerste genieten van de beelden.

Lees ook: Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Hélène Hendriks is helemaal vol bewondering voor Geertruida

Hélène voegde aan het einde van het filmpje nog met een knipoog toe: “Hij is echt aan het shinen, hè! Eindelijk uit zijn comfortzone, dat verdient applaus.” En applaus kreeg hij ook, want het publiek van De Oranjewinter liet gelijk van zich horen. Hélène Hendriks is duidelijk gecharmeerd van het fragment en van de voetballer. De Feyenoord-verdediger heeft altijd geaarzeld om voor de camera te verschijnen vanwege zijn stotterproblemen. Dus dat hij nu zo voor de camera durft te verschijnen is ook erg bewonderingswaardig.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks maakt zich op deze manier onweerstaanbaar voor de kijker

Hélène Hendriks blijft de aandacht van haar fans vasthouden

Het blijkt week in, week uit maar weer dat De Oranjewinter eigenlijk gewoon stukken leuker is om naar te kijken dan zijn voorganger Vandaag InsideDat heeft natuurlijk ook gewoon gedeeltelijk te maken met de presentatie. Want ja, mensen kijken nou eenmaal liever naar een mooie blondine, dan naar drie mannen van middelbare leeftijd. Maar behalve de charmes van Hélène Hendriks, heeft het programma nog veel meer mooie kanten, waardoor de fans het zo leuk vinden. Zo lijkt Hélène Hendriks altijd de juiste gasten uit te nodigen om interessante televisie te kunnen maken. En ook de onderwerpen die voorbij komen blijven boeien. Het valt eigenlijk maar weinig in herhaling en dat is ook wel fijn. Want op die manier houd je pas echt de aandacht van de kijker vast. Daarbij heeft De Oranjewinter een aantal primeurs te pakken, waaronder dus dit fragment. Daarmee houden ze het ook leuk om te kijken.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Wil je nou meer zien van deze blonde presentatrice? Kijk dan even op haar Instagram. Daar vind je nog veel meer mooie beelden van haar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!