Video: Hélène Hendriks maakt Jan Mulder belachelijk met stuitende foto in De Oranjezondag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks zet tafelgast Youri Mulder flink voor het blok door zijn vader Jan Mulder even volledig belachelijk te maken met déze stuitende foto…

Youri Mulder was te gast bij het nieuwe programma van Hélène Hendriks; De Oranjezondag. Hier werd hij even flink voor het blok gezet door de presentatrice. Een van de onderwerpen in het programma was de boeken-week. Hélène zei dat ze de vader van Youri daar had gezien. Youri was eerst helemaal verbaasd en zei dat zijn vader daar echt niet geweest was. Ze zei: ”Ja je vader was er wel, hier kijk maar.” Hier liet ze een foto zien van een vrouw die enorm veel op Jan Mulder leek. Een beetje flauw natuurlijk om een man en een vrouw met elkaar te vergelijken, maar het kwam toch zeker wel in de buurt. Youri moest zelf goed zijn lach inhouden, anders zou hij flink gedonder krijgen thuis. Wil jij de video zien van de vrouw die op Jan Mulder lijkt? Klik dan hier!

Rutger Castricum vaste gast bij De Oranjezondag

Rutger Castricum is vaste gast bij het nieuwe programma van Hélène Hendriks. Hélène zou Rutger zelf hebben gevraagd als vaste gast. Tijdens de elf afleveringen zal hij dus telkens aanschuiven bij het programma. Rutger staat erom bekend zich niet in te houden met zijn grapjes. Hij is niet bang om iets verkeerds te zeggen, wat veel kijkers kunnen waarderen. Rutger is inmiddels 44 jaar jong. Hij is ook vaak te gast bij het programma Vandaag Inside. Hiernaast is Rutger nog bekend van PowNed en GeenStijl. Rutger heeft veel kritiek gehad op zijn werk voor PowNed. Hij zou vooral ‘afzeik-tv’ maken. Ze maken vooral filmpjes waarbij ze vervelende vragen stellen en de mensen erg overvallen door ineens ongevraagd een camera op hun hoofd te zetten. Rutger heeft tijdens zijn werk ook heel wat kritiek gekregen op zijn schunnige humor.

Rutger Castricum

Spektakel in kwartfinale FA-

Wat verder nog werd besproken tijdens De Oranjezondag was de FA- wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool. Dit was echt een waar spektakelstuk. Manchester United en Liverpool zijn natuurlijk sowieso al grote rivalen van elkaar. Nu stonden ze dus tegenover elkaar in de kwartfinale. Liverpool was de favoriet, maar Manchester speelde thuis. Het tempo lag enorm hoog tijdens de wedstrijd, het was echt genieten. Daarnaast was het ook de hele wedstrijd lang enorm spannend.

Liverpool heeft lange tijd met 1-2 voor gestaan. Net voor tijd, in de 87e minuut, scoorde voormalig Ajax speler Antony de gelijkmaker. Hierdoor gingen de ploegen verlengen. Tijdens de verlenging kwam Liverpool weer op voorsprong, even later scoorde Manchester United de gelijkmaker. Het was spannend tot de laatste minuut en het leek erop dat er penalty’s genomen moesten worden. Dit ging toch niet door, want in de extra tijd van de verlenging scoorde Amad Traore de winnende voor Manchester United.

Meer zien van Hélène Hendriks? Dat doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram. Hier post de blondine vooral sportieve foto’s, foto’s van fragmenten uit afleveringen en héél veel foto’s van haar hond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!