Video: Hélène Hendriks kan Rutger Castricum niet weerstaan bij HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rutger Castricum mocht aanschuiven in de derde uitzending van HLF8. Hélène Hendriks had hier opvallend veel complimentjes en zelfs versiertrucjes voor hem klaarstaan..   

Je kan de mooie blondine Hélène Hendriks herkennen van ESPN en Veronica Inside. Iedereen die voetbal volgt kent de beeldschone Hélène Hendriks wel. Afgelopen jaar hadden Feyenoord supporters in de Kuip zelfs een bordje met “Hélène Hendriks mag ik je slipje”. Onder de voetbalsupporters is Hélène Hendriks dus een parel om naar te kijken, in het stadion en op tv. Hélène Hendriks presenteert niet alleen voetbalwedstrijden, ze is nu ook presentatrice bij het programma HLF8. Gisteren had ze Rutger Castricum uitgenodigd. Die zag ze blijkbaar wel zitten…

Rutger Castricum wordt ongemakkelijk van Hélène Hendriks

Wie had dat verwacht, Rutger Castricum die ongemakkelijk wordt. De oud PowNews-verslaggever had namelijk nooit een blad voor zijn mond. Rutger Castricum zorgde er met zijn interviews juist voor dat de geïnterviewde ongemakkelijk werd. Hélène Hendriks slaagt er nu in om Rutger Castricum een koekje van eigen deeg te geven. Rutger Castricum – die te gast was bij het programma HLF8 – werd uit het niets overspoeld met complimentjes van Hélène Hendriks. De meeste mannen zouden een gat in de lucht springen wanneer zij een compliment kregen van de beeldschone blondine. Bij Rutger Castricum was het anders, hij werd van de complimentjes juist ongemakkelijk…

Hélène Hendriks heeft het kwijl in haar mond staan

Tijdens de uitzending van het programma HLF8 begint Hélène Hendriks nog net niet te kwijlen. Wanneer de prachtige blondine goed diep in de ogen van Rutger Castricum kijkt kan ze het niet laten om wat te zeggen. “Wist je dat jij eigenlijk een hele mooie jongen bent” zegt Hélène Hendriks. Rutger antwoord zoals elke andere man in Nederland ook zou doen: “Het is wederzijds trouwens”. Groot gelijk natuurlijk, want wie Hélène Hendriks geen mooie dame vindt moet even een afspraak maken bij de opticien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Rutger Castricum vraagt zich af of je dit nog wel op TV mag zeggen

Rutger Castricum had in zijn tijd bij PowNews geen blad voor zijn mond. Alles wat in hem opkwam gooide hij eruit. Ook Rutger Castricum weet dat je bepaalde dingen nu niet meer kan zeggen op tv die vroeger wel geaccepteerd werden. Na zijn uitspraak dat hij Hélène Hendriks een mooie dame vindt vraagt hij zich gelijk af of je dit soort uitspraken nog wel mag zeggen op tv. Al lachend zegt Hélène Hendriks dat hij alles mag zeggen. Nou Rutger Castricum, wij denken dat niemand moeilijk doet wanneer jij zegt dat Hélène Hendriks een mooie dame is, want heel Nederland is het met je eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!