Video: Heleen van Royen pakt vol andere vrouw op de mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is niet bang om nieuwe dingen te proberen. Op dit filmpje betrappen we haar zelfs op het zoenen met een andere vrouw!

Dat Heleen van Royen voor veel dingen open staat, wisten we al. Maar dat ze zomaar een andere vrouw zou zoenen, is nieuw voor ons!

Heleen van Royen zoent met filmregisseur bij première

Heleen van Royen staat bekend als één van de meest open vrouwen van ons land. De mooie schrijfster komt de laatste tijd steeds vaker in de media en ook daar vindt ze het absoluut niet erg om het over onderwerpen te hebben die toch nog enigszins als taboe worden gezien. Onder andere wanneer ze aan tafel verschijnt bij Vandaag Inside geeft ze duidelijk haar mening over beladen kwesties zoals het zonnen zonder topje op het strand. Haar voorkeur gaat in dit soort discussies vaak uit naar dat alles moet kunnen en dat het jammer is als iets niet gebeurt omdat het raar zou zijn. Zo denkt ze blijkbaar ook over zoenen met hetzelfde geslacht. Tijdens de première van Bodies Bodies Bodies in Amsterdam gaat ze namelijk ver met één van de andere gasten. In haar Instagram verhaal deelt ze een video waarin ze met filmregisseur Marieke Niestadt zoent.

Heleen van Royen showt outfit voor première

Het is natuurlijk geen toeval dat Heleen van Royen gevraagd wordt voor de première van Bodies Bodies Bodies. De schrijfster heeft een om trots op te zijn. Ze laat dan ook graag zien hoe ze verschijnt op de première. In een prachtige rood-wit-blauwe jurk gaat ze over de rode loper. De bovenste knoopjes van de jurk zijn bewust open gelaten door Heleen, ze gunt de mensen wat moois om naar te kijken. Heleen eist alle aandacht op!

Heleen van Royen tennist in lekker jurkje

Dat Heleen van Royen nog fit is, staat buiten kijf. Heleen is ontzettend ‘in shape’ voor haar leeftijd en laat dat graag zien. Maar nu laat ze ook zien hoe ze het voor elkaar krijgt. Ze doet namelijk mee aan een tennistoernooi, samen met haar ex-man Ton van Royen. Blijkbaar heeft Heleen ook op de baan enorm veel talent. Ze staat namelijk in de finale van de Golden Edition van de Eemnes Open. Op haar Instagram krijgt ze complimenten over het jurkje wat ze tijdens de wedstrijden draagt, en dat is niet zonder reden. Tennisjurkjes zijn vaak niet zo lang en dat staat Heleen goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.