Video: Heleen van Royen pakt vol andere vrouw op de mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is niet bang om nieuwe dingen te proberen. Op dit filmpje betrappen we haar zelfs op het zoenen met een andere vrouw!

Dat Heleen van Royen voor veel dingen open staat, wisten we al. Maar dat ze zomaar een andere vrouw zou zoenen, is nieuw voor ons!

Heleen van Royen zoent met filmregisseur bij première

Heleen van Royen staat bekend als één van de meest open vrouwen van ons land. De mooie schrijfster komt de laatste tijd steeds vaker in de media en ook daar vindt ze het absoluut niet erg om het over onderwerpen te hebben die toch nog enigszins als taboe worden gezien. Onder andere wanneer ze aan tafel verschijnt bij Vandaag Inside geeft ze duidelijk haar mening over beladen kwesties zoals het zonnen zonder topje op het strand. Haar voorkeur gaat in dit soort discussies vaak uit naar dat alles moet kunnen en dat het jammer is als iets niet gebeurt omdat het raar zou zijn. Zo denkt ze blijkbaar ook over zoenen met hetzelfde geslacht. Tijdens de première van Bodies Bodies Bodies in Amsterdam gaat ze namelijk ver met één van de andere gasten. In haar Instagram verhaal deelt ze een video waarin ze met filmregisseur Marieke Niestadt zoent.

Heleen van Royen showt outfit voor première

Het is natuurlijk geen toeval dat Heleen van Royen gevraagd wordt voor de première van Bodies Bodies Bodies. De schrijfster heeft een lichaam om trots op te zijn. Ze laat dan ook graag zien hoe ze verschijnt op de première. In een prachtige rood-wit-blauwe jurk gaat ze over de rode loper. De bovenste knoopjes van de jurk zijn bewust open gelaten door Heleen, ze gunt de mensen wat moois om naar te kijken. Heleen eist alle aandacht op!

Heleen van Royen tennist in lekker jurkje

Dat Heleen van Royen nog fit is, staat buiten kijf. Heleen is ontzettend ‘in shape’ voor haar leeftijd en laat dat graag zien. Maar nu laat ze ook zien hoe ze het voor elkaar krijgt. Ze doet namelijk mee aan een tennistoernooi, samen met haar ex-man Ton van Royen. Blijkbaar heeft Heleen ook op de baan enorm veel talent. Ze staat namelijk in de finale van de Golden Edition van de Eemnes Open. Op haar Instagram krijgt ze complimenten over het jurkje wat ze tijdens de wedstrijden draagt, en dat is niet zonder reden. Tennisjurkjes zijn vaak niet zo lang en dat staat Heleen goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.