Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.

Heleen van Royen doet lezing uit eigen boek over avontuurtjes

In 2018 publiceerde romanschrijfster Heleen van Royen een boek vol taboeverhalen over haar privé leven in bed. De bedoeling van het boek is om vrouwen bewust te maken van de realiteit rondom de slaapkameravonturen. In het boek houdt Heleen elke dag een stukje bij over haar bedgeheimen en vertelt ze de realistische kant van vrouw-zijn in zo’n omgeving. Het boek gaat over opwindende, ruige, harde, tedere, experimentele, liefdevolle, lustvolle en wonderlijke avonturen in de slaapkamer. Daarnaast gaat het ook over ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid. Het lezen van dit verhaal is een weg naar innerlijke liefde. Onlangs gaf Heleen van Royen een lezing over haar boek in de Brabantse stad Gemert. Hier legde ze uit waarom ze het boek schreef én las ze een stukje voor uit één van haar andere boeken: Moeder, Dochter, Minnares, dat uitkwam in 2020. Haar fans vonden het, net als Heleen, een topavond.

Lees ook: Foto: Beeldschone Heleen van Royen bewondert zichzelf in slaapkamer

Heleen van Royen is trots op schoondochter Suzanne Schulting

Bekende en prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft een relatie met de zoon van Heleen van Royen, Sam van Royen. Dat maakt Heleen van Royen dus de schoonmoeder van Suzanne Schulting. Dat de familie ontzettend goed met Suzanne kan opschieten is geen geheim, maar ze zijn ook nog eens super trots op haar. Heleen van Royen plaatste onlangs een video in haar Instagram verhaal waarin ze de trots voor haar schoondochter duidelijk maakt. Als tekst heeft ze erbij geschreven: “Zo stoer! #schoondochter”. Ik denk dat we allemaal wensen om zo’n schoonmoeder te hebben of te krijgen.

Heleen van Royen wordt graag oma van Suzanne Schulting haar kinderen

Op de social media van Sam van Royen, de zoon van Heleen en vriend van Suzanne Schulting, is te zien dat hij recentelijk een nieuwe aankoop heeft gedaan. Dit dure grapje is een Tesla! Sam plaatst een aantal foto’s, waarvan een paar met twee kindjes, vermoedelijk zijn neefjes. Heleen van Royen reageert onder de foto met “Gezinswagen!” Ze zal het al wel helemaal zien zitten om oma te worden. Op een foto verder poseren Sam, Suzanne en de twee kinderen voor de auto. Wat een plaatje. Het staat ze wel hoor, dat ouderschap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sam van Royen (@samvanroyen)

Suzanne Schulting lift grote jongens op stoere video

Suzanne moet uiteraard flink in vorm blijven voor haar schaatstalenten. Dat betekent dat ze veel in de sportschool en op de fiets te vinden is. Zo plaatste ze onlangs een video op haar Instagramverhaal dat ze weer aan het sporten was. Dit doet ze gezellig samen met vrienden en vriendinnen. Suzanne tilt zonder moeite hele grote jongens naar boven. Ze zal door alle andere sporters in de sportschool wel jaloers worden aangekeken. Want zo sterk als Suzanne Schulting, dat wil iedereen wel worden. Misschien zien we binnenkort Suzanne haar schoonmoeder Heleen van Royen een keer meenemen naar de sportschool.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.