Video: Heleen van Royen maakt volgers blij met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is maar slecht weer deze zomer in Nederland. Heleen van Royen gunt haar volgers daarom een blik op haar twee zonnetjes tijdens een wandeling.

Heleen van Royen weet volgers blij te maken met prachtige zonnetjes

De knappe schrijfster weet wel wat haar volgers graag willen zien en ze is gelukkig ook de moeilijkste niet en gunt hen dat dan ook. Met haar fantastische weet Heleen van Royen haar volgers helemaal omver te blazen. En daar kijken ze natuurlijk met flink wat verbazing van op. Heleen heeft een ongelooflijk knap en dat wordt op de spannende video die ze met haar volgers deelt nog even een stukje extra duidelijk. Op de video kan je de benarde situatie zien bij Heleen. Maar tussen de buien door vindt de prachtige brunette nog even de tijd om een rondje te lopen. En dat doet ze natuurlijk in een heerlijk strak topje. En dat topje laat wel heel erg veel zien van haar aantrekkelijke . De knappe schrijfster is zo wel heel erg verleidelijk bezig.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat haar enorme keien zien tijdens warme vakantie
Knappe schrijfster Heleen van Royen laat met trots haar prachtige vormen zien

Natuurlijk is de knappe schrijfster ongelooflijk trots op haar heerlijke vormen. Dat moet ze dan ook even laten zien in de video. Daarom heeft ze een topje aangetrokken waar wel een heleboel te zien is van het heerlijke van de schrijfster. Zo houdt Heleen van Royen het natuurlijk wel lekker spannend. De knappe schrijfster geeft echter niet zomaar alles weg. Maar ze weet met haar video wel een hoop van haar volgers te verleiden. Die vallen bijna om, vanwege de wilde video. En dat is natuurlijk ook wel een compliment voor de prachtige schrijfster. Met haar video weet ze in ieder geval iedereens regenachtige dag een beetje beter te maken.
Bij het regenachtige weer hoort natuurlijk een foto van Heleen van Royen met paraplu

De knappe schrijfster blijft wel lekker in thema met haar mooie foto’s en videpo’s. Heleen van Royen heeft namelijk eventjes geposeerd met een paraplu in haar handen. En dat zag er toch een partij mooi uit. De knappe brunette heeft een heerlijk kiekje weten te maken met het voorwerp. Hoewel ze buiten moest staan voor de foto en het weer nou niet bepaald erg warm was heeft Heleen de shoot alsnog goed afgemaakt. En het resultaat mag er natuurlijk zijn. Nu is elke foto van de knappe schrijfster natuurlijk mooi, dus het viel te verwachten dat deze ook die lijn zou volgen.

Heleen van Royen helpt jou de zomer door

Met haar heerlijke foto’s helpt Heleen van Royen jou de zomer wel door. De knappe schrijfster weet flink te betoveren met haar prachtige uiterlijk en dat kan je ook wel goed zien als je de foto’s zo bekijkt. Haar heerlijke plaatjes zorgen er in ieder geval voor dat de temperatuur weer wat stijgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!