Video: Heleen van Royen kleedt zich bijna helemaal uit voor fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft een ongelooflijk goed lichaam. En dat begint fotografen nu ook op te vallen. 

Heleen van Royen trekt kleren uit voor fotoshoot

De knappe schrijfster trekt voor een spannende fotoshoot een groot deel van haar kleren uit. En dat is eigenlijk best wel heel erg spannend om naar te mogen kijken. Heleen ligt op de vloer in haar laatste restje kleding, terwijl een fotograaf haar aanwijzingen geeft. De knappe schrijfster ziet er bijzonder verleidelijk uit en weet de aanwijzingen van de fotograaf goed op te volgen. Zo neemt Heleen de ene na de andere aantrekkelijke pose aan. Als dit geen geweldige foto’s worden, dan weten wij het ook niet meer. Aan Heleen zelf zal het niet liggen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting doet Heleen van Royen na in superstrak topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen geniet van spannende modellen opdracht

De aantrekkelijke brunette is duidelijk aan het genieten terwijl ze op de vloer van de fotostudio ligt. Je kan aan alles merken dat dit een prima klusje was voor Heleen. Ze heeft het zo te zien duidelijk naar haar zin en is erg op haar gemak. Het maken van verleidelijke foto’s gaat Heleen dan ook erg goed af. Dat wisten al haar volgers natuurlijk stiekem al, vanwege al die foto’s die Heleen de afgelopen tijd op haar Instagram gezet heeft. Maar het is fijn om te zien dat in professionele sferen Heleen ook als een bijzonder mooie dame gezien wordt. De knappe brunette bewijst maar weer dat ze op haar leeftijd ook nog gewoon heel erg verleidelijk kan zijn. De volgers van Heleen van Royen kunnen in ieder geval niet wachten tot de foto’s te zien zijn.

Van spiegelselfie naar modellen carrière voor Heleen van Royen

Zou dit dan het begin zijn van een compleet nieuwe carrière voor Heleen van Royen? De prachtige brunette maakt wel eens vaker leuke foto’s van zichzelf, maar die zijn dan toch meer in de privésfeer. En voor een lens van een fotograaf gaan staan is dan toch een klein beetje anders. Toch gaat het Heleen goed af. Ze verruilt de spiegelselfies voor groter modellenwerk. Of Heleen dit vaker wil gaan doen valt nog te zien, maar ze is er in elk geval goed in, als we de beelden mogen geloven. Heleen van Royen maakt namelijk ontzettend verleidelijke kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gelukkig meer dan genoeg foto’s Heleen van Royen

Maar ook als Heleen niet de professionele kant op gaat met haar leuke foto’s, dan zijn er nog genoeg mooie plaatjes om van te kunnen genieten. Heleen zorgt er wel voor dat ze haar volgers een beetje blijft vermaken. Dus zelfs als Heleen plotseling allemaal professionele foto’s gaat maken, zal ze nog genoeg leuke kiekjes delen op haar social media voor haar volgers om van te genieten. Zo is de knappe schrijfster dan ook wel weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...