Video: Heleen van Royen kleedt zich bijna helemaal uit voor fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft een ongelooflijk goed . En dat begint fotografen nu ook op te vallen. 

Heleen van Royen trekt kleren uit voor fotoshoot

De knappe schrijfster trekt voor een spannende fotoshoot een groot deel van haar kleren uit. En dat is eigenlijk best wel heel erg spannend om naar te mogen kijken. Heleen ligt op de vloer in haar laatste restje kleding, terwijl een fotograaf haar aanwijzingen geeft. De knappe schrijfster ziet er bijzonder verleidelijk uit en weet de aanwijzingen van de fotograaf goed op te volgen. Zo neemt Heleen de ene na de andere aantrekkelijke pose aan. Als dit geen geweldige foto’s worden, dan weten wij het ook niet meer. Aan Heleen zelf zal het niet liggen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting doet Heleen van Royen na in superstrak topje

Heleen van Royen geniet van spannende modellen opdracht

De aantrekkelijke brunette is duidelijk aan het genieten terwijl ze op de vloer van de fotostudio ligt. Je kan aan alles merken dat dit een prima klusje was voor Heleen. Ze heeft het zo te zien duidelijk naar haar zin en is erg op haar gemak. Het maken van verleidelijke foto’s gaat Heleen dan ook erg goed af. Dat wisten al haar volgers natuurlijk stiekem al, vanwege al die foto’s die Heleen de afgelopen tijd op haar Instagram gezet heeft. Maar het is fijn om te zien dat in professionele sferen Heleen ook als een bijzonder mooie dame gezien wordt. De knappe brunette bewijst maar weer dat ze op haar leeftijd ook nog gewoon heel erg verleidelijk kan zijn. De volgers van Heleen van Royen kunnen in ieder geval niet wachten tot de foto’s te zien zijn.

Van spiegelselfie naar modellen carrière voor Heleen van Royen

Zou dit dan het begin zijn van een compleet nieuwe carrière voor Heleen van Royen? De prachtige brunette maakt wel eens vaker leuke foto’s van zichzelf, maar die zijn dan toch meer in de privésfeer. En voor een lens van een fotograaf gaan staan is dan toch een klein beetje anders. Toch gaat het Heleen goed af. Ze verruilt de spiegelselfies voor groter modellenwerk. Of Heleen dit vaker wil gaan doen valt nog te zien, maar ze is er in elk geval goed in, als we de beelden mogen geloven. Heleen van Royen maakt namelijk ontzettend verleidelijke kiekjes.
Gelukkig meer dan genoeg foto’s Heleen van Royen

Maar ook als Heleen niet de professionele kant op gaat met haar leuke foto’s, dan zijn er nog genoeg mooie plaatjes om van te kunnen genieten. Heleen zorgt er wel voor dat ze haar volgers een beetje blijft vermaken. Dus zelfs als Heleen plotseling allemaal professionele foto’s gaat maken, zal ze nog genoeg leuke kiekjes delen op haar social media voor haar volgers om van te genieten. Zo is de knappe schrijfster dan ook wel weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!