Video: Heleen van Royen berijdt opvallend speelgoed als ze alleen is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen geeft volgers wel vaker intieme kijkjes achter de schermen, maar in dit heerlijke filmpje is ze wel heel speels.

Heleen van Royen weet dondersgoed hoe ze zichzelf én anderen moet vermaken. Hoe kan het ook anders? Als razend populaire schrijfster moet je wel goed grip hebben op hoe je de saaiste situaties spannend kan verkopen. Dus ja, het is eigenlijk ook logisch wat Heleen doet als ze alleen achtergelaten wordt in een zwembad.

Heleen van Royen maakt er een natte boel van met opgeblazen speelgoed

Op vakantie moet je je toch wat bezig houden, zal Heleen van Royen wel gedacht hebben. Waarom anders zou je dit heerlijke speeltje in je koffer gedaan hebben? Manlief kan er natuurlijk niet altijd bij zijn en je kan toch ook niet verwachten dat Heleen een zeldzame vakantiedag opgeeft aan verveling? We zouden dus ook eigenlijk niet meer van dit speelse filmpje op mogen kijken. Doen we wel, natuurlijk, want Heleen weet zichzelf echt te overtreffen! Net als je dacht dat ze niet openhartiger met haar volgers kon zijn. In een onthullend zwemsetje beleeft ze de grootste avonturen in haar privé zwembad. En kers op de taart: dat laat ze allemaal zien aan volgers!

Heleen van Royen maakt spannend filmpje van bijzonder speelgoed

Je wil dit vurige filmpje ook absoluut niet missen. We weten natuurlijk al dat Heleen er spectaculair uitziet. Al dat harde sporten heeft méér dan zijn vruchten afgeworpen. Maar het goedgevulde zwempakje en afgetrainde figuur trekt geeneens de meeste aandacht. Heleen haalt namelijk allemaal gekke fratsen uit in het water en daar kan je je ogen niet vanaf halen! Met Lola, haar favoriete opblaas-eenhoorn, weet Heleen zich heerlijk te vermaken in het zonnetje. Ze probeert het opblaas speelgoed zelfs even te bereiden; het is natuurlijk een paard. Helaas voor Heleen gaat dat verre van goed! Ze weet zichzelf nog nét te bedekken terwijl ze onderuit gaat. Voor dat soort wilde bewegingen is het pikante setje toch weer niet gemaakt. Heleen blijft er gelukkig niet lang bedeesd onder en geeft Lola al snel weer een dikke knuffel. Zo beleef je nog eens wat!

Heleen van Royen pronkt met heerlijk uitzicht op afgetraind figuur

Na al die grootse avonturen lijkt Heleen van Royen even het droge op te zoeken. Zo gaat ze lekker op wandeling en legt uitgebreid verslag op Instagram. Maar met die warme temperaturen kan je natuurlijk niet verwachten dat Heleen zich aankleed bij het wandelen! Ons hoor je absoluut niet klagen, want het levert de pittigste outfits op. Heleen kiest voor haar hike voor een onthullend klein zwemsetje en laaghangend topje. Wél met grote zonnebril, natuurlijk. Heleen lijkt in ieder geval erg blij met haar keuze in outfit en toont volgers trots het uitzichtpunt. Maar ondanks het spectaculaire uitzicht kan je je ogen moeizaam van Heleen afhouden. Haar glimlach is zowaar oogverblindend en ook de onthullende outfit trekt alle aandacht. Het heerlijke filmpje is aan alle kanten om van te smullen!

Heleen van Royen trakteert volgers met diep uitgesneden zomerjurkje

En zo’n fantastische zomerdag moet Heleen van Royen natuurlijk eindigen met een zomers drankje op het terras. We blijven Hollanders, natuurlijk. Heleen lijkt zichzelf wel even omgekleed te hebben en doet alle hoofden draaien in een opvallend klein jurkje. Met diepe inkijk en korte mouwtjes weet ze de outfit namelijk nog lekker luchtig te houden, al zal iedereen om haar heen flink warm gelopen zijn. Ook haar grote glimlach en wilde strandharen maken het plaatje alleen nog maar mooier. Wij kunnen werkelijk geen genoeg krijgen van al deze heerlijke vakantieplaatjes. Kom maar door met de volgende, Heleen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.