Video: Heerlijke Jutta Leerdam rijdt rond in opengeritst schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam trekt de aandacht op schaatsbaan graag naar zich toe. Maar met deze beelden maakt ze de mensen op de baan en haar volgers helemaal gek…

Jutta Leerdam schaatst heerlijk rond met haar schaatspakje open

Jutta Leerdam zit middenin haar schaatsseizoen en traint dus volop op de ijsbaan. Zo behaalde ze onlangs al goud op het WK 1000 meter. Nu is Jutta haarzelf aan het voorbereiden op de Nationals. Hier deelt ze dan ook graag beelden van. Op Instagram post ze een video van haar training. Hier gaat ze haar snelle rondes nog eens op de proef stellen voordat het echte werk begint. De video begint met een shot dat Jutta aan het rondschaatsen is met haar schaatspakje opgeritst. Dit levert voor veel Jutta fans leuke beelden op. Op deze beelden is goed te zien hoe geconcentreerd de knappe blondine is in haar trainingen. Haar blik zegt in deze video genoeg! Vervolgens laat Jutta Leerdam nog zien hoe ze haar snelle ronde aan het schaatsen is. Zal Jutta op de Nationals weer een gouden plak pakken? Bekijk de beelden hier.

Jutta Leerdam pakt zich goed in tegen de kou

We zien Jutta Leerdam natuurlijk vaak schitteren in haar schaatspak of outfits met weinig stof. Deze Keer pakt ze het helemaal anders aan. Jutta deelt namelijk een foto met haar volgers waarin ze dik ingepakt is tegen de kou. De blondine was in Italië en vond het daar een mooi moment om even vast te leggen hoe ze aan het chillen was op een bankje. Aan de sneeuw te zien was het goed koud. Hiervoor heeft Jutta dan ook haar oorwarmers opgedaan. Haar vriend Jake Paul maakt onder de post even aan iedereen duidelijk dat Jutta haar versprak toen ze het over de oorwarmers hadden. Jutta noemde de ear muffs eerder ear cuffs. wat natuurlijk een hele andere betekenis heeft. Jake wil Jutta even een klein beetje voor schut zet. Prachtig! Als je naar de foto kijkt wordt je wel meteen betoverd door de lach van de knappe blondine.

Jutta blijft gouden plakken verzamelen

Het schaatsseizoen is nu een aantal weken onderweg en Jutta is weer ouderwets goed op stoom. Ze rijgt alle overwinningen aan elkaar. Zo mocht ze onlangs in Stavanger voor de zoveelste keer naar de hoogste trede van het podium. Dit zal voor Jutta niet een onbekend loopje zijn geweest. Drie weken daarvoor pakte ze in Japan ook al een gouden plak. Onze Nederlandse schaatstrots pakt dus overwinning na overwinning. Is Jutta wel af te stoppen?

De fantastische looks van Jutta zijn om te genieten

We mogen zeker niet klagen met al haar overwinningen. Dit levert wel elke keer weer prachtige plaatjes op van de beeldschone powerhouse. De blondine betoverd elke keer weer haar fans met haar prachtige lach en looks. Zelf kan ze ook niet genoeg krijgen van het pakken van overwinningen als we haar foto’s mogen geloven. Op de foto hierboven is goed te zien hoe verliefd ze kijkt naar haar gouden medaille. Zou ze meer houden van winnen of van haar vriend Jake Paul?

Meer van Jutta Leerdam zie je op haar Instagram

Naast de plaatjes hierboven heeft Jutta nog meer prachtige plaatjes waar je van kan genieten. Deze kun je dan ook bekijken op haar Instagram. Op de Instagram van Jutta Leerdam zie je nog meer van haar overwinningen en andere prachtige kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.