Video: Gwen van Poorten wordt ongewenst beetgepakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten dropt een schokkend weetje. Zonder dat ze het wilt wordt de kleine brunette vaak zomaar vastgepakt!

Samen met Geraldine Kemper is Gwen van Poorten een podcast gestart. Hier deelt Gwen schokkend nieuws met de luisteraar. Tegen haar zin in wordt ze ongewenst beetgepakt. De brunette is er niet heel blij mee, maar denkt wel te snappen waarom het steeds blijft gebeuren!

Gwen van Poorten weet waarom mensen haar graag beetpakken

Gwen van Poorten is samen met Geraldine Kemper een tijdje terug de podcast De Grote Vooroordelen Show gestart. Tijdens de podcast vertelde Gwen dat ze vaak uit het niks wordt opgetild. Volgers Gwen van Poorten heeft dat allemaal te maken, omdat ze een Brabander is. Toen Geraldine Kemper dat hoorde kon ze het niet laten om even een stereotyperende Brabander na te doen. Met groot geschreeuw schreeuwt ze “heeeuuuuhh”. Je zou bijna denken dat Geraldine ook uit Brabant komt. Dan gaat Gwen weer verder waarom ze denkt dat het komt doordat ze een Brabander is. Blijkbaar zijn Brabanders heel gezellig en vindt ze dat zelf ook. Gwen van Poorten durft toe te geven dat ze zichzelf dus enorm gezellig vindt. Ook kletst ze enorm veel, omdat ze een echte Brabander is. Doordat ze zo is heeft ze het gevoel dat ze een hele grote aaibaarheidsfactor creëert. Geraldine Kemper herkent dit probleem totaal niet. Wie er dus niet van houdt om ongewenst beetgepakt te worden moet dus zeker niet naar Brabant gaan!
Gwen van Poorten deelt hele informatie

Gwen van Poorten stelt zichzelf helemaal open tijdens een podcast met Nellie Benner. Ze hadden het hierover dat ze het lastig vinden om iemand lang in de ogen aan te durven kijken. De vraag draaide al heel snel de kant op. Tijdens bepaalde scenario’s, waar het heel is, durft Gwen van Poorten niet diep in de ogen van haar vriend te kijken. Dat vindt de knappe brunette juist te waardoor ze het super raar vindt. Het idee dat er iemand in je zit geeft haar een naar gevoel. Na zeven jaar durft ze haar vriend in deze momenten dus nog steeds niet in de ogen aan te kijken. Haar volgers zijn het hier totaal niet mee eens. Die zeggen juist dat het een teken van échte liefde is wanneer je elkaar op dit moment aankijkt.
Gwen van Poorten heeft de kerstboom al in huis staan

Kerstmis duurt nog even, maar Gwen van Poorten heeft de kerstboom al in huis staan. Ze laat weten dat er geen tijd te verliezen valt. Vanaf de eerste van november vindt Gwen dat de kerstboom in huis mag. Dit heeft de knappe brunette ook gelijk gedaan, versiert en al. Haar volgers vinden het geweldig en geven Gwen groot gelijk. Een kerstboom in huis geeft al gelijk extra sfeer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...