Video: Gwen van Poorten schudt met haar achterste in zeer luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft een erg fijn om naar te mogen kijken. En dat weet ze zelf ook, daarom doet ze af en toe ook zo’n leuk dansje.

Met dit dansje betovert Gwen van Poorten alle mannen

De aantrekkelijke presentatrice Gwen van Poorten heeft een ongelooflijk goed . En dat laat ze maar al te graag zien. Vaak plaatst Gwen de meest heerlijke foto’s op Instagram om haar volgers een beetje te kunnen verleiden. En dat werkt eigenlijk wel heel erg goed. De verleidelijke brunette heeft altijd precies de juiste hoek en de juiste houding te pakken voor haar foto’s om ervoor te zorgen dat ze er prachtig op staat. Maar ook als het om video gaat weet Gwen van Poorten niet teleur te stellen. De bloedmooie brunette heeft namelijk een enorm danstalent. En dat laat ze maar al te graag even zien. in de video hieronder doet Gwen een dansje. En dat dansje bestaat eigenlijk vooral uit het heftig heen en weer schudden van haar appetijtelijke kadetjes. Daarmee weet Gwen alle mannen van Nederland echt volledig in haar grip te houden. Dat vinden ze overigens helemaal niet erg. Want ze mogen naar de achterkant van Gwen van Poorten kijken. En daar wordt iedereen natuurlijk gelukkig van.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten schudt heen en weer in hypnotiserend jurkje
De spannende blik van Gwen van Poorten

Natuurlijk zijn het niet alleen maar de kadetjes van Gwen die de aandacht trekken, al doen ze dat natuurlijk wel. Het is ook nog eens haar verleidelijke blik die ze richting de camera geeft. Gwen van Poorten weet als geen ander hoe ze haar publiek moet imponeren. Als je ook door de rest van de foto’s in de post heen scrolt, dan kom je nog wel een aantal pareltjes tegen. Gwen van Poorten weet namelijk precies hoe ze foto’s moet maken die haar volgers echt helemaal geweldig vinden. En met dat talent lukt het Gwen om volledig in de schijnwerpers te blijven staan. Gwen trekt met haar fijne foto’s echt vol de aandacht van de mannelijke bevolking van Nederland. Die overladen Gwen op elke foto weer met complimentjes en lieve woorden. Op die manier wordt het voor de aantrekkelijke brunette wel heel leuk om van die spannende foto’s te blijven plaatsen.
Voor veel mannen blijft Gwen de ideale vrouw

Er is ook veel om van te houden bij Gwen van Poorten. Niet alleen heeft de aantrekkelijke presentatrice een geweldig , maar ook heeft ze nog eens een goed gevoel voor humor en een slimme kop op haar schouders zitten. Dat zorgt er al gauw voor dat Gwen door de Nederlandse mannen als zeer verleidelijk wordt bestempeld. En gelijk hebben ze ook, want Gwen is natuurlijk gewoon een enorm verleidelijke dame die het absoluut verdient om in de spotlights te staan. Voor vele mannen blijft Gwen van Poorten dan ook de ideale vrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!