Video: Gwen van Poorten schudt heen en weer in hypnotiserend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft het weer voor elkaar. De knappe presentatrice heeft een video geplaatst waar je haar heerlijk ziet schudden. 

Met haar betovert Gwen van Poorten haar volgers

De video van Gwen van Poorten is er wel weer eentje waar je als man heel gelukkig van wordt. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk een ongelooflijk goede video geplaatst, waarbij je echt duidelijk haar knappe kan zien. De prachtige brunette heeft veel moeite gestoken in deze prachtige video. Je kan duidelijk zien dat Gwen het enorm naar haar zin heeft, terwijl ze een verleidelijk rondje aan het draaien is. De knappe brunette weet daarmee haar volgers natuurlijk flink te verleiden. De video die ze online gezet heeft wordt door iedereen gezien als geweldig. Die moet je dus even bekeken hebben.

Lees ook: Foto: Dampende Gwen van Poorten kleurt rood na enorme inspanning
Gwen van Poorten schudt verleidelijke heen en weer

Het van Gwen van Poorten is natuurlijk ongelooflijk knap. En dat valt nog het meeste op als ze een leuk pakje draagt, waar je haar een beetje goed in kan zien. Neem bijvoorbeeld dit heerlijke jurkje. Haar wordt daarin pas echt goed getoond. Ook de vele slierten die eraan zitten maken elke beweging van Gwen een heel erg bijzondere en hypnotiserende beweging om naar te kijken. Je zit echt helemaal op het puntje van je stoel wanneer Gwen van Poorten haar verleidelijke even heen en weer schut. En dat is ook niet zo gek, want de knappe dame ziet er natuurlijk ook gewoon heel erg goed uit. Dus als zij haar eventjes heen en weer schudt, dan heb je simpelweg iets prachtigs om naar te kijken. Gwen van Poorten weet in ieder geval heel erg goed hoe ze haar fans een beetje moet vermaken met haar goede moves.
Gwen van Poorten valt voldaan op bed neer

De knappe brunette valt aan het einde van een lange dag even lekker voldaan op haar bed neer. En geef haar eens ongelijk. Als je ziet waar Gen wallemaal haar dagen mee vult, dan is het niet zo gek dat ze aan het einde van een dag moe is en lekker wilt ontspannen. Zo heeft ze natuurlijk haar podcast met Geraldine, haar presentatieklussen, sponsordeals, eigen events, de promotie van haar boek en moet ze tussendoor ook nog tijd vinden voor een beetje yoga en meditatie. De dagen van Gwen van Poorten zijn op die manier natuurlijk snel gevuld. De knappe brunette weet wel hoe ze op zichzelf moet blijven letten, dus daar hoef je in ieder geval je geen zorgen om te maken. Maar het betekent wel dat ze dan af en toe even lekker vroeg op haar bedje gaat liggen. Gelukkig maakt ze dan ook nog een mooie foto voor haar volgers, zodat die mee kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.