Video: Gwen van Poorten schudt heen en weer in hypnotiserend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft het weer voor elkaar. De knappe presentatrice heeft een video geplaatst waar je haar lichaam heerlijk ziet schudden. 

Met haar lichaam betovert Gwen van Poorten haar volgers

De video van Gwen van Poorten is er wel weer eentje waar je als man heel gelukkig van wordt. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk een ongelooflijk goede video geplaatst, waarbij je echt duidelijk haar knappe lichaam kan zien. De prachtige brunette heeft veel moeite gestoken in deze prachtige video. Je kan duidelijk zien dat Gwen het enorm naar haar zin heeft, terwijl ze een verleidelijk rondje aan het draaien is. De knappe brunette weet daarmee haar volgers natuurlijk flink te verleiden. De video die ze online gezet heeft wordt door iedereen gezien als geweldig. Die moet je dus even bekeken hebben.

Lees ook: Foto: Dampende Gwen van Poorten kleurt rood na enorme inspanning

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten schudt verleidelijke lichaam heen en weer

Het lichaam van Gwen van Poorten is natuurlijk ongelooflijk knap. En dat valt nog het meeste op als ze een leuk pakje draagt, waar je haar lichaam een beetje goed in kan zien. Neem bijvoorbeeld dit heerlijke jurkje. Haar lichaam wordt daarin pas echt goed getoond. Ook de vele slierten die eraan zitten maken elke beweging van Gwen een heel erg bijzondere en hypnotiserende beweging om naar te kijken. Je zit echt helemaal op het puntje van je stoel wanneer Gwen van Poorten haar verleidelijke lichaam even heen en weer schut. En dat is ook niet zo gek, want de knappe dame ziet er natuurlijk ook gewoon heel erg goed uit. Dus als zij haar lichaam eventjes heen en weer schudt, dan heb je simpelweg iets prachtigs om naar te kijken. Gwen van Poorten weet in ieder geval heel erg goed hoe ze haar fans een beetje moet vermaken met haar goede moves.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten valt voldaan op bed neer

De knappe brunette valt aan het einde van een lange dag even lekker voldaan op haar bed neer. En geef haar eens ongelijk. Als je ziet waar Gen wallemaal haar dagen mee vult, dan is het niet zo gek dat ze aan het einde van een dag moe is en lekker wilt ontspannen. Zo heeft ze natuurlijk haar podcast met Geraldine, haar presentatieklussen, sponsordeals, eigen events, de promotie van haar boek en moet ze tussendoor ook nog tijd vinden voor een beetje yoga en meditatie. De dagen van Gwen van Poorten zijn op die manier natuurlijk snel gevuld. De knappe brunette weet wel hoe ze op zichzelf moet blijven letten, dus daar hoef je in ieder geval je geen zorgen om te maken. Maar het betekent wel dat ze dan af en toe even lekker vroeg op haar bedje gaat liggen. Gelukkig maakt ze dan ook nog een mooie foto voor haar volgers, zodat die mee kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.