Video: GTST-actrice Sophie Bouquet danst in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet kennen we van GTST als een pittige jonge vrouw die de grootste avonturen beleeft. Dit filmpje bewijst dat ze het in het echte leven net zo bont maakt… 

Het zal niemand wat verbazen dat Sophie Bouquet zéker wat punten van overeenkomst heeft met haar karakter op GTST. Gelukkig komt ze alle drama van de heerlijke show niet tegen in haar echte leven, maar je kan duidelijk merken dat ze opgegroeid is op de buis. Sophie heeft namelijk geen enkel geheim meer voor de camera en verwent haar volgers regelmatig met de onthullende inkijkjes in haar leven. Maar een jurkje dat helemaal niets bedekt? Dat is zelfs voor haar de eerste keer…

Sophie Bouquet showt heerlijk figuur in volledig doorzichtig jurkje

Als door-en-door GTST-actrice is Sophie Bouquet wel wat gewend. De 21-jarige schoonheid hebben we in heel wat beknellende posities voorbij zien komen in de show. Je puberjaren op nationale televisie spenderen vereist natuurlijk ook een goede categorie schijt-aan-de-wereld en zelfliefde. Sophie heeft het allebei! Dat bewijst ze maar weer eens in een heerlijk filmpje op dansfestival Amsterdam Open Air. Passend bij de tijden heeft Sophie een bloedhete outfit uitgekozen voor het openlucht feest en haar fans mogen allemaal meegenieten. Zo verwende ze volgers met een kort dansje in haar gekozen jurkje. En waar ze in rondhobbelt zal je mond doen openvallen.

Sophie schittert namelijk in een jurkje dat volledig doorzichtig is! Werkelijk waar, niets bedekend! Je zou het niet denken dat ze bestaan, maar Sophie heeft het voorelkaar gekregen een lange jurk te vinden dat uit dezelfde hoeveelheid stof als een sok bestaat. En oh wat staat het haar prachtig. De beeldschone brunette heeft er vurig ondergoed bij aangetrokken en trekt daarmee alle aandacht naar haar spectaculaire figuur. Haar assets staan volledig tentoon en je wil echt niet wegkijken. Het jurkje doet echt wonderen voor de knappe actrice. Doe daar een pittige houding bij met rode lippen, opgestoken haren en een zwoele blik? Je gaat er zowaar van watertanden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet steekt ogen uit met push-up korset

En voor wie spontaan verliefd geworden is op Sophie Bouquet heeft geluk. De beeldschone actrice verwend haar volgers namelijk wel vaker met onthullende shots van haar fantastische figuur. Want wie kan dit recente plaatje vergeten zijn? In haar heerlijk rommelige flat doet Sophie je mond openvallen in een felgekleurd korset. Naast dat het contrast alle aandacht naar haar lijf toetrekt houdt haar spectaculaire voorgevel je ogen zéker vast. Het topje haalt alles uit haar tetten wat erin zit en oeh wat kunnen we daar van genieten. In een heerlijke pin-up pose en zeer laaghangende jeans schetst Sophie een plaatje dat op je netvlies gebrand blijft. Dit heerlijke kiekje staat de rest van je leven in je geheugen gegrift. Als dit je niet onmiddelijk Sophie doet volgen op social media weten wij het ook niet meer. Al kan je natuurlijk ook op GTST meegenieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?