Video: Glennis Grace is woedend na ordinaire straatruzie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace lijkt een echt woedeprobleem te hebben. Nadat ze vorig jaar een supermarktmedewerker aanviel en bedreigde, duikt nu dit filmpje van een woedende Glennis op..

Glennis Grace weet zich alweer niet in te houden

Dat Glennis agressief kan zijn bleek vorig jaar al in de supermarkt. Nadat personeel boos was geworden op haar zoon kwam de dame even naar binnen om de medewerkers te bedreigen. Er was veel media-aandacht voor het incident. Nu de storm eindelijk een beetje lijkt te gaan liggen, weet ze hem zelf weer op te laaien. Glennis werd namelijk uitgenodigd voor het programma Koffietijd. Ze weigert echter te verschijnen in het praatprogramma, en dat heeft alles met Frank Awick te maken. De reporter die bij Koffietijd werkzaam is, heeft namelijk een verleden met Glennis. Jaren geleden interviewde hij haar, en tijdens dit interview kreeg Glennis Grace het aan de stok met een autobestuurder. De hysterische reactie van de zangeres zette haar natuurlijk in een kwaad daglicht. Ze vermoed dat Frank er iets mee te maken had, de autobestuurder zou in een complot zitten bedacht door de reporter. Het complotdenken van Glennis leidt tot een hoop aandacht online, waarbij ook het originele filmpje weer opdook op de pagina van Juicechannel.

De taakstraf van Glennis Grace voor openlijke geweldpleging

Glennis heeft een taakstraf van 200 uur gekregen voor de misstanden van vorig jaar, hiertegen is ze niet in hoger beroep gegaan. De taakstraf gaat ze doorbrengen in een bejaardentehuis, zo zei de zangeres bij Shownieuws. Sommige mensen vonden “kopjes thee zetten” niet echt een straf, anderen noemden het eerder een straf voor de ouderen in het tehuis. Ze houdt zich bewust weg van sociale media en brengt tijdens haar taakstraf geen nieuwe muziek uit. De veroordeling was voor openlijke geweldpleging. Ze had de medewerker van de supermarkt een klap of duw in het gezicht gegeven. Voor bedreiging en mishandeling is ze vrijgesproken. Waarvoor haar zoon is veroordeeld is onduidelijk. Omdat hij minderjarig is, wordt dat niet publiek bekend gemaakt. Het is wel naar buiten gekomen dat hij 120 uur taakstraf heeft gekregen. Daarvan is 40 uur voorwaardelijk.

Glennis Grace nog niet in financieel zwaar weer

Dat Glennis geen nieuwe muziek uitbrengt is geen ramp voor haar inkomsten. Ze verdient veel meer aan andere zaken. Zo kost het acht en een half duizend euro om haar in te huren om te komen zingen en trok ze uitverkochte zalen met de zanggroep Ladies Of Soul. Eerder viel er ook al een inkomstenbron weg, namelijk The Voice Of Holland. Net toen Glennis nieuw intrad als coach, werd het programma gecanceld. Dit gebeurde vanwege aantijgingen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. Ook zal Glennis minder voor televisie programma’s worden gevraagd, omdat ze toch heel wat populariteit verloren is de afgelopen jaren. Wel wilde Koffietijd haar nog langs hebben, maar blijkbaar zit de zangeres nog niet zo nauw dat ze daar heen gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!