Video: Glennis Grace is woedend na ordinaire straatruzie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace lijkt een echt woedeprobleem te hebben. Nadat ze vorig jaar een supermarktmedewerker aanviel en bedreigde, duikt nu dit filmpje van een woedende Glennis op..

Glennis Grace weet zich alweer niet in te houden

Dat Glennis agressief kan zijn bleek vorig jaar al in de supermarkt. Nadat personeel boos was geworden op haar zoon kwam de dame even naar binnen om de medewerkers te bedreigen. Er was veel media-aandacht voor het incident. Nu de storm eindelijk een beetje lijkt te gaan liggen, weet ze hem zelf weer op te laaien. Glennis werd namelijk uitgenodigd voor het programma Koffietijd. Ze weigert echter te verschijnen in het praatprogramma, en dat heeft alles met Frank Awick te maken. De reporter die bij Koffietijd werkzaam is, heeft namelijk een verleden met Glennis. Jaren geleden interviewde hij haar, en tijdens dit interview kreeg Glennis Grace het aan de stok met een autobestuurder. De hysterische reactie van de zangeres zette haar natuurlijk in een kwaad daglicht. Ze vermoed dat Frank er iets mee te maken had, de autobestuurder zou in een complot zitten bedacht door de reporter. Het complotdenken van Glennis leidt tot een hoop aandacht online, waarbij ook het originele filmpje weer opdook op de pagina van Juicechannel.

De taakstraf van Glennis Grace voor openlijke geweldpleging

Glennis heeft een taakstraf van 200 uur gekregen voor de misstanden van vorig jaar, hiertegen is ze niet in hoger beroep gegaan. De taakstraf gaat ze doorbrengen in een bejaardentehuis, zo zei de zangeres bij Shownieuws. Sommige mensen vonden “kopjes thee zetten” niet echt een straf, anderen noemden het eerder een straf voor de ouderen in het tehuis. Ze houdt zich bewust weg van sociale media en brengt tijdens haar taakstraf geen nieuwe muziek uit. De veroordeling was voor openlijke geweldpleging. Ze had de medewerker van de supermarkt een klap of duw in het gezicht gegeven. Voor bedreiging en mishandeling is ze vrijgesproken. Waarvoor haar zoon is veroordeeld is onduidelijk. Omdat hij minderjarig is, wordt dat niet publiek bekend gemaakt. Het is wel naar buiten gekomen dat hij 120 uur taakstraf heeft gekregen. Daarvan is 40 uur voorwaardelijk.

Glennis Grace nog niet in financieel zwaar weer

Dat Glennis geen nieuwe muziek uitbrengt is geen ramp voor haar inkomsten. Ze verdient veel meer aan andere zaken. Zo kost het acht en een half duizend euro om haar in te huren om te komen zingen en trok ze uitverkochte zalen met de zanggroep Ladies Of Soul. Eerder viel er ook al een inkomstenbron weg, namelijk The Voice Of Holland. Net toen Glennis nieuw intrad als coach, werd het programma gecanceld. Dit gebeurde vanwege aantijgingen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. Ook zal Glennis minder voor televisie programma’s worden gevraagd, omdat ze toch heel wat populariteit verloren is de afgelopen jaren. Wel wilde Koffietijd haar nog langs hebben, maar blijkbaar zit de zangeres nog niet zo nauw dat ze daar heen gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!