Video: Gesloopte Davina Michelle filmt zichzelf in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat niet zo best met Davina Michelle na een intens optreden. De zangeres gaat volledig knock-out.

Davina Michelle zit er even helemaal doorheen. De prachtige blondine kan eventjes niet meer door. Ze is namelijk best wel gesloopt. Na een lang optreden kiest de knappe zangeres er dan ook voor om even lekker in bed te gaan liggen en de halve dag niks te doen. Zo kan ze weer een beetje opladen voor haar volgende optredens. Davina veroorzaakt haar vermoeidheid toch echt wel een beetje zelf. Ze gaat namelijk helemaal los op het podium. Haar fans vinden dat natuurlijk het einde. Voor Davina is het echter minder geslaagd, die moet namelijk een dag flink bijkomen.

Lees ook: Foto: Davina Michelle draagt kapotgeknipt pakje tijdens Hyper Tour

Davina Michelle is moe, maar wel knap

De zangeres met de verleidelijke blonde lokken ziet er misschien uit alsof ze wat extra uurtjes slaap kan gebruiken, maar Davina ziet er zelfs met een nogal brak hoofd, knapper uit dan de meeste Nederlandse vrouwen. Het is dan ook elke keer weer een genot als de rockchick met een hart van goud een leuke nieuwe foto of video online zet. Niet alleen krijg je op die manier een beetje insight in het leven van de artiest, maar je kan ook een beetje meelachen door de foutjes die ze maakt. Helemaal los gaan op het podium was misschien achteraf, met de kennis van nu, niet zo’n goed idee. Maar het zag er natuurlijk wel geweldig uit. Stiekem hoopt iedereen dan ook dat Davina nog een keer zo los gaat.

Davina koos voor het meest strakke pakje

Toen er aan Davina werd gevraagd wat voor pakje ze aan wilde op het podium, moet ze haast wel geantwoord hebben dat ze iets enorm straks aan wil krijgen. Dat is namelijk ook precies wat er gebeurt is. De styliste van Davina koos ervoor om de bloedmooie zangeres in het meest uitdagende pakje te stoppen wat ze zo snel kon vinden. En daar kreeg Davina zo veel energie van dat ze de hele avond wild heeft gedanst. Dat klinkt natuurlijk wel heel leuk, maar het heeft ook zware gevolgen. Nu heeft Davina bijvoorbeeld geen energie meer om goed aan haar dag te beginnen. En dat is dan toch best wel een klein beetje jammer. Hopelijk komt Davina er weer bovenop, want er staan nog meer optredens gepland de komende tijd.

Heeft Davina last van verkoudheid?

Het pakje van Davina laat weinig aan de verbeelding over. Het zou dus best kunnen dat Davina, vanwege haar korte, strakke en weinig verhullende outfit, een verkoudheid heeft opgelopen. Het zou wel verklaren waarom Davina nu zo lang in bed ligt. Normaal is de zangeres daar toch echt te druk voor. Maar nu ze tijd heeft om eindelijk een keertje uit te rusten, lijkt het lichaam van Davina opeens alle gemiste griepjes in te willen halen. Vooralsnog lijkt het gelukkig dat er niks ernstigs met Davina aan de hand is. Binnenkort draait ze weer op volle touren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.