Video: Geraldine Kemper spreidt benen voor wild ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Geraldine Kemper heeft nu toch écht een heel spannend avontuurtje gehad waarvoor ze wel drie dagen lang met haar benen wijd ging! Het staat ook nog eens allemaal op video…

Geraldine Kemper geeft videoverslag van spannend avontuurtje

Geraldine Kemper is een echte avonturier. Zo ken je haar dan ook. Ze is ontzettend gek op nieuwe dingen proberen, staat regelmatig met haar busje midden in het bos en ze houdt van reizen. In een video die ze onlangs op haar verhaal plaatste, vertelde ze over een compleet nieuw avontuur. Ze is namelijk in Kenia geweest en heeft daar heel lang rondgelopen en allerlei gave dingen gezien. Drie dagen lang heeft ze gehiked door de jungle samen met een groepje mensen. Dat is niet het enige, want recentelijk plaatste ze een video van het tweede deel van haar avontuur. Ze ging namelijk, na het hiken, ook nog eens drie dagen lang met de motor door de woestijn. Geraldine doet uitgebreid verslag van haar tripje in de video en vertelt wat ze allemaal gezien en gedaan hebben. Op zo’n motor zitten is natuurlijk ook best vermoeiend na drie dagen, maar wat ziet het er stoer uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper draagt super strakke legging op het ijs

De prachtige blondine is van alle markten thuis. Ze is grappig, gezellig, lief, succesvol én prachtig mooi. Ze heeft ook veel talenten, zoals presenteren, podcasts maken, fotograferen, ga zo maar door. Daar komt nu duidelijk nóg een groot talent bij: schaatsen! Geraldine plaatst een video op haar verhaal waarin ze haar eigen voice-over doet over een video van een dagje schaatsen. In de video promoot ze het Zweedse merk Stronger dat sportkleding maakt. De blondine begint in een paars pakje met een ontzettend strakke legging. Vervolgens, wanneer ze het ijs op stapt, heeft ze een legging aangetrokken met een groen met wit gewoven patroontje erop. Het schaatsen gaat een beetje moeizaam, maar uiteindelijk krijgt de blondine het te pakken! Ze eindigt haar dag met een heerlijke oliebol in wéér een andere outfit. Deze keer draagt ze een zwarte legging met allerlei gekleurde hartjes erop. Het ziet eruit als één groot feest. Vooral met al die poedersuiker op je kin, Geraldine…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper maakt bibberend foto’s met een glimlach

Het is zover! De halve finale van het programma Het Perfecte Plaatje is geweest. De drie dames hebben elkaar mogen fotograferen in het IJskoude IJsland. Daar hebben ze enorm van genoten. Geraldine, die met blijdschap werd overspoeld, mag nog even blijven, want ze is door naar de grote finale! Helaas is Tina de Bruin deze aflevering afgevallen en mag zij naar huis. Eventjes geleden plaatste Geraldine een teaser van de halve finale op haar Instagram. Hier spreekt ze zelf uit dat ze het geweldig vindt om foto’s te mogen maken in IJsland. Ze zegt: “Ik ben de hele tijd met een glimlach alles aan het doen!” Groot gelijk, want wat een prachtige beelden! Zet ‘em op in de finale, Geraldine!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.