Video: Geraldine Kemper ontzettend onder indruk van enorme bos hout bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper wordt geconfronteerd met een enorme stapel hout tijdens Expeditie Robinson. Ze is flink onder de indruk!

Geraldine Kemper en Art Rooijakkers zijn de presentatoren van de het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Maar dit keer doen ze het helemaal anders. Waar bij de normale versie van het programma een groep bn’ers moet overleven op een onbewoond eiland, slaan ze het concept nu helemaal om. Deze editie van de expeditie heet; Expeditie Robinson All Stars. Je kan het misschien al lezen aan de titel, maar dit is niet de normale expeditie. Dit keer zijn de deelnemers winnaars of mensen die het heel ver hadden geschopt uit eerdere seizoenen. Een leuk concept dus, waarin de expeditieleden nog één keer gaan strijden om wie nou dè echte Robinson is.

Geraldine Kemper onder de indruk van bos hout

Geraldine Kemper is onder de indruk van het maken van de proeven. Zo deelt het Expeditie Robinson-account op Instagram een video, waarin uitgelegd wordt hoe zo’n proef nou eigenlijk gemaakt wordt. Want dat is nog veel meer werk dan je zou denken. In de video spreekt Geraldine met Klaas. Klaas helpt mee aan het maken van de proeven en heeft hiermee een heel team achter zich staan. Geraldine luistert aandachtig, en het is te zien dat ze erg onder de indruk is. Er gaat een hele nieuwe wereld open voor de blondine, die haar ogen niet kan geloven. Want het is nogal wat, zo’n proef in mekaar zetten.

Kandidaten nieuw seizoen Expeditie Robinson

In dit nieuwe seizoen van Expeditie Robinson doen dus een hoop oude bekende mee. Zo zie je onder andere Boerin Bertie, die de expeditie wist te winnen in 2016. Ook Boer Jan doet opnieuw mee, die de expeditie ook wist te winnen. Ook Thomas Dekker doet mee, hij stond in 2016 in de finale, samen met Boerin Bertie, en Dio. Dio zelf, doet ook weer mee. Alle drie de finalisten van het seizoen uit 2016 krijgen dus nog een kans. Ook Carlos Platier Luna doet weer mee. Deze judoka was nog onbekend toen hij meedeed aan het programma, maar groeide als snel uit tot bn’er. Hij wist namelijk de expeditie te winnen, in het 18de seizoen. Acteur Ferry Doedens zie je binnenkort ook weer, in het nieuwe seizoen. Ferry wist in 2014 de finale te behalen, maar hij ging er niet met de winst van door. Gaat het hem dit keer wel lukken?

Geraldine Kemper laat haar verblijf op het eiland zien

Heb jij je altijd al afgevraagd; waar verblijven die presentatoren dan? Nou, gewoon in een hutje verderop op het eiland. Presentatrice Geraldine Kemper laat haar verblijf op het eiland zien, en het ziet er alles behalve verkeerd uit. De blondine geeft ons een rondleiding door het huisje en laat haar slaapkamer en douche zien. Zo vertelt ze onder andere dat je ’s nachts de apen kan horen en zien, en dat ze tijdens het douchen de sterren kan bekijken. De blondine heeft in haar huis namelijk een open douche, waar iedereen zo naar binnen kan gluren, vanaf boven dan. Het huis is sowieso heel open, maar Geraldine is er enthousiast over en lijkt er wel van te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..