Video: Geraldine Kemper onthult geheim over eerste avontuurtje met vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Geraldine Kemper, zit samen met Gwen van Poorten aan tafel wanneer ze uit het niets een van haar grootste geheimen onthult…

Geraldine Kemper open over liefde voor vrouwen

Samen met Gwen van Poorten presenteert Geraldine Kemper de podcast De Grote Vooroordelen Show. In deze podcast bespreken ze elke week een vooroordeel dat in deze maatschappij zo bekend is dat het bijna normaal wordt. Binnen de podcast hebben ze een fragment genaamd Spill the tea. Hierin gaan de dames in gesprek over hun geheimen onder het genot van een gesponsorde ijsthee. Onlangs werd er weer een deel van het fragment geplaatst op de Instagram pagina van de podcast. Hierin vertelt Geraldine over haar eerste zoen met een vrouw. Ze vertelt dat ze naast een Rosanne in de klas zat. Je weet wel, de Rosanne uit het liedje Rosanne van Nick & Simon. Tijdens het eindejaarsfeest, toen Geraldine een jaar of zeventien was, had ze een biertje of twee op. In de podcast onthult ze het geheim: Tijdens dat feest heeft ze voor het eerst gezoend met een meisje en dat meisje was….Rosanne! Iemand in de reacties maakt er een leuk grapje van: “Rosanne ik weet dat er heel veel mannen (en vrouwen) zijn”

Geraldine Kemper leert van kritiek

Een tijdje terug stond Geraldine samen met vier andere vrouwen op de voorkant van een editie van de Linda. Alle vijf de vrouwen dragen enkel en alleen een spijkerbroek en verder niks. De editie van het blad viert het bestaan van jetsers. Geraldine laat weten dat ze het jammer vindt dat alles bedekt moet worden tegenwoordig. Ze is duidelijk vóór het bevrijden van haar gebergte. Tóch kregen zij en de andere modellen veel kritiek op de foto. Veel mensen lieten weten dat ze het niet eens waren met de weinige representatie. Velen vonden de foto niet inclusief genoeg. Geraldine reageert snel op de kritiek en laat weten dat ze het ziet als een momentje van zelfreflectie. In een gesprek met Renze Klamer op NPO Radio 1 vertelt ze dat ze nu weet dat ze als covermodel best wat mag eisen over met wie ze op de foto gaat. “Het is goed dat er een gesprek op gang is gekomen en dat we er met z’n allen van hebben geleerd”, zegt ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Roze haar voor Geraldine Kemper

Onlangs was er een groot festival, namelijk ADE, of Amsterdam Dance Event. Geraldine Kemper was aanwezig, maar ze kon natuurlijk niet zomaar daarheen. Voor het ADE moet je er altijd wel opvallend uitzien. Hoe Geraldine dat deed? Ze liet haar haar roze verven! Het staat haar prachtig en zelf lijkt ze er ook ontzettend blij mee te zijn. Ze plaatst een kleine compilatie van een aantal foto’s op haar Instagram waarin ze eerst een ‘before’ foto plaatst en op het einde een ‘after’ foto. Mooi hoor, Geraldine! Wij hopen dat je het goed naar je zin hebt gehad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.