Video: Geraldine Kemper laat zich onder de douche filmen in buitenlucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Vanuit haar eigen camper maakt Geraldine Kemper de leukste video’s. Zo heeft ze een hele bijzondere manier gevonden om te douchen.

Geraldine Kemper is helemaal fan van haar, nou ja, camper. De blondine is weg van het #camperlife en geniet elke vakantie van een lange rit in haar wagen. Ze parkeert het voertuig waar het maar kan, het liefste in de natuur, en geniet dan van wat die plekken haar te bieden hebben. Haar camper heeft natuurlijk ook een eigen naam, namelijk Kees. En Kees is een volwaardig lid geworden in het huishouden van Geraldine. Een van de laatste tripjes met Kees was naar haar familie toe, maar dat tripje ging over in een korte kampeersessie in het Belgische bos, waar ze zich ook onder de openluchtdouche liet filmen. Zie de video hier!

Lees ook: Video: Katja Schuurman deelt zomaar verboden beelden op Instagram

Geraldine heeft in haar camper helemaal geen schaamte

De mooie blondine vindt het heerlijk om in de natuur bezig te zijn. In haar camper parkeert ze gewoon tussen de bomen buiten. En terwijl ze daar zo beschut zit, laat Geraldine Kemper alle schaamte gewoon los. Zo loopt ze geregeld zonder kleding rond, vindt ze het totaal niet erg om zichzelf tijdens het douchen te laten filmen en gaat ze zonder pardon zonder bovenstukje liggend op de foto. Haar camper haalt een bijzondere kant van Geraldine naar boven. Maar dat is alleen maar leuk om te zien.

Lees ook: Foto: Knappe blondine Alice (19) laat zich meteen zien in nieuwe seizoen Big Brother

Geraldine Kemper bezocht leuke markt voor nieuwe mooie pakjes

Wat altijd opvalt aan Geraldine Kemper is dat ze van die bijzondere pakjes draagt. En veel van haar fans willen altijd weten hoe ze nou toch aan al die leuke outfits komt. Gelukkig is Geraldine de moeilijkste niet en neemt ze haar fans graag mee in het proces van haar leuke kleding. En wat blijkt? Een hoop van die mooie pakjes koopt Geraldine op bijzondere plekken, zoals de markt in de foto hierboven. Geraldine vindt het heerlijk om dit soort marktjes af te gaan en de meest bijzondere dingen op de kop te tikken. Dat is toch ook wat!

Lees ook: Big Brother-presentatrice Geraldine Kemper ontmaskert zichzelf als online gluurder

Met haar lieve smoeltje, weet Geraldine Kemper haar fans te laten smelten

Hoewel de temperaturen buiten niet ideaal zijn, weet Geraldine Kemper alsnog haar fans flink te laten zweten. En dat doet ze door middel van haar mooie foto’s. Als Geraldine lief naar haar volgers lacht op een kiekje, dan smelten ze al helemaal weg. Zeker foto’s als die hierboven doen het ontzettend goed bij de volgers van Geraldine. Die genieten van de leuke selfies die Geraldine tussen haar mooie momenten door maakt. Met haar fijne plaatjes zorgt Geraldine Kemper ervoor dat haar fans geen dag zich hoeven te vervelen. Die zijn namelijk veel te druk met het genieten van al die leuke content. Zo zorgt Geraldine ervoor dat haar volgers zonder problemen de winter door weten te komen.

Mocht je meer willen zien van Geraldine Kemper moet je even op Instagram zijn

Voor meer mooie foto’s van de blondine, zal je even naar Instagram toe moeten. Daar heeft Geraldine de leukste foto’s staan, speciaal voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...