Video: Geraldine Kemper bloedde uit haar voorgevel na speels hapje van hongerige badgast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft weer een bijzonder verhaal verteld in haar podcast met Gwen van Poorten. En het is om te schrikken!

Natuurlijk wil iedereen een hapje van Geraldine Kemper

Tijdens de podcast verteld Geraldine Kemper dat er een visje was tijdens het zwemmen dat een hapje uit haar nam. En dat deed het visje wel op een erg bijzondere en gevoelige plek. Dat leidde tot veel bloeden en een hoop paniek. Geraldine was eventjes al haar keuzes aan het overdenken. Want de knappe blondine zwemt heel erg vaak tussen de visjes, dat vindt ze namelijk erg leuk om te doen. Maar als ze haar zo aanvallen, dan is het natuurlijk minder. De knappe presentatrice was wel eventjes goed van de kaart van de aanval. Het verhaal, daar kan ze nu wel om lachen. Maar destijds viel dat toch een stuk minder.

Lees ook: Verleidelijke Geraldine Kemper geniet van de zon in doorschijnend lapje stof
Geraldine Kemper heeft niet zoveel schaamte

Waar de meeste mensen toch wel iets terughoudender zouden zijn in het delen van deze informatie, maakt het Geraldine Kemper allemaal niet zo heel erg veel uit. De knappe blondine kent niet zo veel schaamte. Ze is hoe ze is en wat ze heeft meegemaakt, daar hoeft ze niet voor terug te deinzen. En die houding zorgt ervoor dat Geraldine Kemper altijd de lachers op de hand heeft. De knappe presentatrice weet met haar goede verhalen altijd haar fans erg te vermaken. En niet alleen haar fans, want ook co-host Gwen van Poorten is flink aan het smullen van alle verhalen die Geraldine meeneemt naar de podcast studio. Al is Gwen zelf natuurlijk ook niet vies van het vertellen van een bijzonder verhaal of twee.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek
Geraldine Kemper verbergt zich in donker hutje

De knappe presentatrice houdt enorm van kamperen. Daar heeft ze nu ook haar eigen camper voor, die ze helemaal zelf heeft omgebouwd. Maar soms dan vindt ze het alsnog fijn om in een iets primitievere woning te zitten. En het hutje waar de knappe blondine zich nu in gehesen heeft voldoet absoluut aan die verwachting. De knappe presentatrice kan oprecht enorm genieten van overnachten in dit soort heerlijke tentjes.

Het liefste is Geraldine Kemper één met de natuur

De prachtige blondine is het liefste zoveel mogelijk buiten. Of ze nou lekker tussen de vissen zwemt of met haar voeten in de aarde staat, ze weet precies hoe ze zichzelf moet laten genieten. Daarom was het ook zo zonde dat de visjes in het meer beten, want Geraldine keek er juist naar uit om even heerlijk tot rust te komen. Maar dat werd de knappe blondine niet gegund helaas. Er is gelukkig altijd nog een volgende keer. Geraldine kan zich altijd nog tot rust laten komen in de natuur, want ze zit er regelmatig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.