Video: Georgina Verbaan breekt in tijdens zoenscène GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Uit de oude doos worden even bijzondere beelden getoond van Georgina Verbaan die een intiem momentje verstoord. 

Waar blijft de comeback van Georgina Verbaan?

Het is alweer even geleden, maar in 1999 was Georgina Verbaan de enige persoon waar mensen het over hadden. Georgina had namelijk een glansrijke rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en dat zorgde ervoor dat iedereen opeens de naam Georgina kende. De brunette wist in één keer de aandacht te trekken van heel televisiekijkend Nederland. En uit al die mooie beelden waren er nogal veel hoogtepunten. Maar RTL heeft er alvast eentje uitgekozen uit 1999. De zender neemt je terug naar de goede oude tijd en laat je de gloriedagen van GTST weer herleven. En dat zag er ongeveer zo uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 Lees ook: Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Georgina Verbaan nam haar rol bij Goede Tijden heel serieus

Aangezien het de eerste grote rol was voor de actrice nam ze deze natuurlijk heel serieus en speelde Georgina vol overtuiging de sterren van de hemel. En met resultaat, want nu, jaren later, speelt Georgina alleen nog maar in films en series die het hoogste niveau aantikken. En dat is natuurlijk een flinke sprong. Natuurlijk zit er alweer 24 jaar tussen Georgina haar optreden toen en haar klussen nu. Maar nog steeds weet Georgina iedereen in Nederland te verbazen met haar acteerkunsten.

Op de rode loper schittert Georgina Verbaan in strakke outfit

De première van haar nieuwe film Klem is net geweest en Georgina had daar een heuse première voor. Natuurlijk kon Georgina daar niet aan komen zetten in haar trainingsbroek en luie schoenen. Ze stak daarom ook flink wat moeite in haar voorkomen. Allereerst besteedde Georgina veel aandacht aan haar kapsel en make-up die er beide natuurlijk ontzettend goed uit zien op de foto. Maar ook de jurk die de knappe actrice aan heeft is een bijzondere om te zien. Het compleet zwarte kledingstuk maakt Georgina nog net even een stukje extra verleidelijk. En dat is natuurlijk erg mooi, want dat maakt de foto’s van Georgina weer net een beetje extra spannend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina weet iedereen te verbazen, nog steeds

Wat toen al gefluisterd werd is inmiddels wel uitgekomen. Van Georgina werd verwacht dat zij het heel ver kon gaan schoppen in de Nederlandse filmwereld, en dat is ook wel gebleken. Ze is nog altijd een van de leukste actrices die je op je scherm kan hebben. En dat weten filmproducenten in Nederland ook. Vandaar dat je nog altijd zo veel te zien krijgt van de knappe brunette. Georgina is een geliefd actrice, omdat ze elke rol met overtuiging weet te brengen en ook een beetje humor kan inzetten. Als je Georgina op de poster ziet staan, dan weet je al dat je het best naar je zin gaat hebben bij de film. Georgina Verbaan is dus gegarandeerd succes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!