Video: Gaby Blaaser werpt handdoekje van zich af tijdens workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is enorm van de fitness. Dus is het niet zo gek dat ze wel eens gevraagd wordt voor een spannend filmpje op een sportapparaat. 

Model Gaby Blaaser is wel eens vaker te vinden in de sportschool. Maar meestal staat er dan niet meteen een camera op haar gezicht. Dat was deze keer sporten wel even anders. Gaby moest namelijk een hele shoot doen boven op een hometrainer. Dat ging op zich wel heel goed, maar je gaat er zo van zweten als je al die tijd maar op een apparaat bezig moet blijven. Zeker als er ook nog eens dikke studiolampen op je gezicht staan te schijnen. Dat is vrij warm. Gelukkig had Gaby een handdoekje, alleen gooit ze die wel halverwege de shoot bij zich weg. Gaby, wat doe je nou toch weer?

Lees ook: Video: Gaby Blaaser blijkt verassend goed met andermans ballen te zijn

Gaby gooit handdoekje spontaan tegen cameraman

Zo te zien wordt de video met Gaby wel erg leuk en spannend. Al is het meest spannende natuurlijk of de cameraman de shoot gaat overleven. Gaby is namelijk flink naar hem aan het gooien. Gelukkig is het maar een handdoek. Maar dat kan alsnog erg hard aankomen. Wat als de cameraman valt en iets breekt? Dat heeft Gaby dan veroorzaakt. Gaby moet dus eigenlijk ietsje voorzichtiger zijn. Gelukkig heeft ze die les snel geleerd. Al bij de volgende worp weet Gaby haar werk goed te doen. Het levert een mooi shot op. Gaby is ook een echte professional in de sportschool, dus het is niet heel gek dat ze deze taak zo goed weet te volbrengen. Gaby heeft wel eens moeilijkere klussen gehad. Die lagen dan iets verder buiten haar comfortzone.

Blijkbaar kan het nog gekker met Gaby

Bij deze take is Gaby even vergeten wat ze nu precies moet doen. die handdoek die blijft ze daarom ook net iets te lang in haar hand houden. Hij belandt voor het shot op een niet zo interessante plek. Misschien was Gaby toch te bang om de cameraman met haar bezwete handdoek te raken. Dat is namelijk ook niet het meest frisse wat je kan doen op een set. Gelukkig kon de hele crew er om lachen en mocht Gaby gewoon blijven tijdens de opnames. Ze heeft het wel makkelijk zo. Gaby is niet alleen bezig met een spannende shoot, maar kan tegelijkertijd aan zichzelf werken op de hometrainer. Stiekem zou ze veel meer van dit soort opdrachten willen.

Gaby toont haar strakke sportpakje

Ze draagt in de video’s wel een heel erg mooi sportpakje. Je krijgt die in het donker alleen niet zo heel erg goed te zien. Maar Gaby heeft daar wel iets op bedacht. Ze plaatst namelijk ook nog even een aparte video waarin ze haar sportpakje goed kan laten zien. En dat ziet er absoluut goed uit. Gaby is echt megaknap in haar zwarte sportkleding. Haar fans zullen ook wel heel erg blij zijn dat de blondine deze foto nog even apart wilde delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!