Video: Gaby Blaaser laat haar lustige dekbed zien aan volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is er niet vies van om zichzelf te laten zien. Nu gaat ze zelfs een stapje verder met een foto in haar lustige dekbed.

De prachtige blondine ligt met weinig kleding aan in bed. Zoals we van haar gewend zijn laat ze weer van alles zien. Ze is alles behalve verlegen en met zo’n geweldig lichaam is dat zeker begrijpelijk. Verleidelijk in bed liggend, maakt ze haar volgers helemaal wild.

Volgers Gaby Blaaser worden flink verwend

Samen met haar vriend is de knappe blondine een weekendje naar Antwerpen. Waar de meeste stelletjes lekker Antwerpen gaan verkennen heeft Gaby andere plannen. Zij ligt namelijk heel verleidelijk in bed te wachten op haar vriendje. Met weinig kleding aan kan ze niet wachten tot ze samen onder de dekens belanden. Met deze prachtige foto’s worden haar volgers helemaal wild. Er is echter wel één klein nadeel: Gaby Blaaser heeft hoge witte sokken aan in bed. Dit valt bij vele volgers in het verkeerde keelgat. De foto’s zijn prachtig, maar de sokken verpesten het wel een klein beetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser gaat te ver op spannende foto

Op de volgende foto gaat het zelfs nog een klein stukje verder. Gaby Blaaser staat heel verleidelijk in de deur opening met amper kleding aan. Het levert een heel smakelijk kiekje op. De knappe blondine is zeker niet verlegen. Haar volgers vinden dit geweldig om te zien. Dankzij dit soort foto’s komt Gaby dan ook aan bijna vierhonderdduizend volgers op Instagram. Veel mannen zouden heel graag in de schoenen van Gaby haar vriendje staan.

Lichaam Gaby Blaaser krijgt meer aandacht dan gezicht

Wanneer je wat op social media post zorg je er bijna altijd voor dat je gezicht erop staat. Dit is bij Gaby Blaaser niet het geval. Ze vindt haar lichaam blijkbaar veel mooier dan haar gezicht. Terwijl ze voor de spiegel staat om een foto te maken trekt ze haar shirt omhoog. Hierdoor verdwijnt haar gezicht, maar krijg je er wel iets prachtigs voor terug. Haar verborgen talenten komen nu tevoorschijn. In een doorschijnend kledingstuk valt er van alles te zien. Als Gaby haar gezicht niet meer wil laten zien en het vervolgens op deze manier compenseert, dan ga je niemand horen klagen.

Gaby Blaaser gaat uit eten in heerlijk jurkje

Met een lekker kort topje onthult Gaby nog net niet alles aan haar lichaam. Het topje blijkt onderdeel te zijn van een jurk die wel heel erg spannend oogt. De jurk ziet er van de achterkant nog een stukje spannender uit dan van voren. Deze zit heerlijk strak om het achterwerk van Gaby. Hierdoor valt er genoeg te zien en te genieten. Het is zonde dat ze met zo’n prachtige jurk uit eten gaat, want de jurk blijft de hele avond onder te tafel. Daardoor zie je weinig van het verleidelijke kledingstuk. Gelukkig is Gaby van de bovenkant ook een parel om te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.