Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het blonde model, Gaby Blaaser, beleeft kreunend op het vliegveld een hoogtepunt. 

Gaby Blaaser was heerlijk op vakantie geweest in Griekenland. Op Schiphol was het alleen minder prettig. Gaby liet haar volgers weten op sociale media dat ze wel erg lang op haar koffers moest wachten. Gaby zat er doorheen en wilde gewoon lekker naar huis. Schiphol had daarentegen andere plannen en wilde Gaby nog graag een paar uur laten wachten. Na lang wachten waren de koffers eindelijk terecht en dit was een reden voor een feestje. Kreunend en al sprong Gaby Blaaser een gat in de lucht. “Ik ga hier lekker champagne op drinken”, zegt Gaby.

 

Gaby Blaaser laat zich nat maken

De blondine werd bekend in haar tijd bij SpangaS. Sindsdien heeft het beeldschone model bij veel meer programma’s mee gedaan. Vorig jaar deed ze mee bij het programma ‘De Bachelorette’. Dit programma heeft haar bekendheid nog een extra boost geven. Ze heeft nu inmiddels 385.000 volgers op Instagram. Door haar groeiende bekendheid wordt ze inmiddels ook gesponsord. Ze laat zichzelf dan ook helemaal gaan voor haar sponsor. Gaby Blaaser laat zich zelfs helemaal nat maken om zo haar sponsor te promoten. De sponsor mag dus zeker blij zijn met Gaby, want een ding is zeker: Gaby Blaaser haar fans gaan de video zeker bekijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby heeft geen normale kleding meer

Wie Gaby Blaaser op Instagram volgt is het misschien al opgevallen. Het lijkt er op dat Gaby haar kledingkast is leeggestolen. Het beeldschone model heeft geen normale kleren meer in haar kast liggen. Het enige wat Gaby nu nog in haar kast heeft liggen zijn bikini’s. Veel volgers vinden het in ieder geval niet erg dat haar kledingkast is ‘leeggeroofd’. Toch zijn er ook wat volgers die kritiek hebben op Gaby haar kledingstijl. Op Gaby haar Instagram laat ze een foto zien waar je haar slipje ziet. Veel volgers vinden dit te ver gaan en reageren dan ook onder de foto “dit kan echt niet”. Gaby Blaaser lijkt zich er niet zoveel van aan te trekken en laat de foto gewoon staan op Instagram. Ook de sponsor trekt zich er tot nu toe nog niks van aan, want Gaby blijft het merk promoten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser doet een vergelijking naar EOTB

Wie ‘Ex on the Beach’ kijkt weet wel wat de ’tablet of terror’ is. Iedereen in het programma vindt het een verschrikkelijk geluid. Wanneer in het programma iedereen het geluid hoort springen ze allemaal tegelijk en hoor je ze allemaal teleurgesteld schreeuwen. Gaby Blaaser had op het vliegveld iets soortgelijks meegemaakt. Wanneer er een bepaald geluidje af ging op het vliegveld, dachten de mensen dat de koffers er aan kwamen waar ze al een eeuwigheid op zaten te wachten. Elke keer dus wanneer er op het vliegveld het geluidje afging sprongen alle mensen op en dachten ze dat de koffer eraan kwam. Gaby Blaaser deed net zo goed mee alleen ze had nog geen koffer gezien. Ze kan er zelf wel om lachen.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.