Video: Fidan Ekiz laat er op aandringen van Hélène Hendriks iets uifloepen tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fidan Ekiz mag een week lang aanschuiven bij De Oranjezomer naast Hélène Hendriks om er van alles uit te floepen. 

De aantrekkelijke journaliste Fidan Ekiz gaat helemaal los

Ze noemt zichzelf al bijna tafeldame van beroep, dus een week lang naast de beeldschone Hélène Hendriks zitten, dat moet de knappe Fidan Ekiz zeker wel lukken. De aantrekkelijke dame kan als geen ander praten en weet de sfeer tijdens een programma er altijd heerlijk in te houden. Dat is waarschijnlijk ook wel de reden dat ze zo lang naast de prachtige blondine bij De Oranjezomer mag plaatsnemen. Het geeft in ieder geval weer iets moois om naar te kijken de aankomende week. Met Fidan aan tafel wordt het programma al gauw een stuk interessanter.

lees ook: Video: Rutger Castricum geniet van het ‘lekkere vlees’ van Merel Ek tijdens Oranjezomer

Fidan Ekiz laat er graag dingen uitfloepen

Nog voordat de prachtige brunette aan tafel mag aanschuiven bij Hélène Hendriks, hebben de twee aantrekkelijke vrouwen een kleine voorbespreking. Daar wordt al gauw duidelijk dat je weer uit kunt kijken naar een bijzondere week. De knappe journaliste laat namelijk weten dat ze er tijdens dit soort programma’s altijd wel iets uit laat floepen wat eigenlijk verborgen had moeten blijven. Helaas bedoelt ze uitspraken en niet een ander spannend onderwerp. Maar toch kan het dus een heel interessant weekje worden als Fidan nu al bijna zeker weet dat ze iets gaat zeggen waar mensen van zullen schrikken. De Oranjezomer is al een spraakmakend programma, maar met Fidan Ekiz aan boord is daar nog even een schepje bovenop gedaan. Hopelijk zegt Fidan niets waar ze later spijt van zal krijgen, al komt ze niet over als iemand die zich erg laat kennen. Ze past daarmee ook prima thuis in een programma als De Oranjezomer. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Is Fidan Ekiz misschien wel de mooiste tafeldame van De Oranjezomer?

Fidan Ekiz zou zomaar eens de meest knappe vrouw kunnen zijn die Hélène Hendriks strikt om bij haar aan tafel te zitten. Ze ziet er in de meeste outfits die ze draagt dan ook bijzonder goed uit. Wel is Fidan niet zo van het plaatsen van mooie foto’s van zichzelf. Dat laat ze liever aan andere vrouwen over. En dat is toch zonde, want als je de weinig foto’s bekijkt  die Fidan van zichzelf op haar Instagram heeft staan, valt gelijk op wat een knappe vrouw de journaliste is. Het is dus erg fijn dat je bij De Oranjezomer een hele week van haar mag genieten. Dan heb je gelijk weer een beetje de prachtige vrouw kunnen bewonderen. Normaal lukt dat namelijk iets minder. Met haar beeldschone uiterlijk weet Fidan de mannelijke kijkers van De Oranjezomer helemaal voor zich te winnen en te betoveren. Die zijn nu al zeer te spreken over de knappe dame.

Lees ook: Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk vrouwelijk trio tijdens De Oranjezomer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fidan Ekiz (@fidanekiz)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?