Video: Famke Louise laat zien wat ze onder doorschijnend broekje draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Famke Louise heeft heel de wereld weer blij gemaakt met een video van haar ontzettend doorschijnende broek. 

Een van de beste trends ooit? Sportbroekjes! Famke Louise is er in ieder geval groot fan van, en wij begrijpen wel waarom. Met zo’n perfect achterwerk wil je dat natuurlijk aan iedereen laten zien! Gelukkig deelt Famke regelmatig kiekjes en filmpjes waarop ze haar prachtige rondingen showt. Ook deze video is natuurlijk geen uitzondering daarop. Famke weet precies wat haar volgers willen zien en is zeker niet de moeilijkste om ze dat dan ook te geven. De brunette laat heel de wereld fijn meekijken met haar geweldige figuur. En dat wil je absoluut even gezien hebben, want Famke haar mooie vormen zijn een gift aan de wereld.

Het prachtige figuur van Famke Louise

Famke Louise, de bekende rapper en influencer, is terecht heel trots op haar prachtige figuur. Ze laat regelmatig van zich horen en zien in piepkleine outfits en uiteenvallende jurkjes. Maar onlangs verraste ze iedereen met een heerlijk filmpje waarin ze haar mooie rondingen van achter liet zien. Het doorzichtige broekje hielp daar natuurlijk enorm bij. Daardoor had iedereen nog beter beeld bij de mooie vormen van Famke Louise. Met haar geweldige vormen weet de rapper en zangeres toch wel weer flink indruk te maken op haar fans. Die gaan helemaal door het dolle bij het zien van deze leuke video.

Famke Louise is nu te zien met Echte Meisjes in de Jungle

Famke Louise is weer helemaal terug in de schijnwerpers door haar deelname aan de realityshow Echte Meisjes In De Jungle. Ze heeft goed gebruik gemaakt van deze aandacht en deelt leuke video’s en foto’s op haar Instagram. Met haar charme en uitstraling weet ze haar fans telkens weer te betoveren. De show laat misschien niet de meest slimme kant van de zangeres en rapper zien, maar zorgt er wel voor dat ze meteen weer vol in de aandacht is. Famke Louise heeft de afgelopen jaren natuurlijk wat minder van zich laten horen, dus de show doet haar zeer goed. Hoewel Famke Louise tijdens Echte Meisjes In De Jungle bekend staat om haar uitgesproken karakter, hield ze opvallend stil tijdens de reünie aflevering. Terwijl anderen hun gal spuwden, gaf Famke alleen kort aan dat de ruzies waren uitgepraat. Dat hadden de meeste mensen niet meteen van haar verwacht.

Famke Louise weet nog steeds flink indruk te maken met haar uiterlijk

De prachtige brunette weet nog altijd flink indruk te maken met haar uiterlijk. De looks van Famke Louise zijn nog altijd om van te smullen. Gelukkig voor haar fans deelt Famke Louise nog altijd de meest mooie foto’s van zichzelf online. Daardoor hebben haar fans altijd wel iets om van te genieten. Met haar mooie figuur kan Famke zonder moeite de meeste mannen laten watertanden. Ze deelt dan ook met alle liefde nieuwe plaatjes van zichzelf. Zeker als ze ziet wat voor positieve aandacht ze daarvoor terug krijgt. Famke Louise is daarom nog lang niet van plan te minderen met het plaatsen van al die mooie kiekjes.

Meer zien van Famke Louise doe je natuurlijk op Instagram

Als je nog meer wil zien van Famke Louise, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zie je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de rapper en zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!