Video: Famke Louise drukt haar perfecte achterzijde bijna tegen de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spannende outfits zijn voor Famke Louise niets nieuws, maar in dit intieme filmpje laat ze écht niets aan de verbeelding over… 

YouTuber Famke Louise is terecht heel trots op haar heerlijke figuur. De knappe influencer paradeert regelmatig in piepkleine outfits en uiteenvallende jurkjes. Je zou dan ook denken dat ze je bijna niet meer kan verassen, maar toen! Dit heerlijke filmpje heb je dan namelijk nog niet voorbij zien komen. Het is overduidelijk dat Famke Louise hard werkt voor haar bloedhete lijf, en dat daar strakke sportsetjes bij komen kijken zal niemand verbazen. Maar met dit intieme kijkje in haar sportroutine overtreft ze toch al je verwachtingen…

Famke Louise verwent volgers met vol zicht op haar achterwerk

Wellicht één van de beste trends ooit: sportbroekjes. Famke Louise lijkt er in ieder geval groot fan van te zijn, en hoe kan het ook anders. Met zo’n perfecte achterzijde als haar wil je dat natuurlijk ook aan iedereen laten zien! Wij zijn haar er ook enorm dankbaar voor. De onthullende broekjes lijken namelijk wel op haar huid getekend zo strak en laten dan ook niets aan de verbeelding over. En dat levert de overheerlijkste plaatjes op. Zo verwende Famke Louise volgers laatst met dit bloedhete filmpje in de sportschool. De knappe YouTuber is hard aan het zwoegen en spant daarbij al haar lekkerste spieren aan. Je kan je ogen er bijna niet vanaf houden!

Famke Louise heeft het nog nét iets subtieler proberen te maken door er een zwart-en-wit filter overheen te gooien, maar de boodschap van het filmpje is duidelijk. Ze trekt namelijk onmiddellijk alle aandacht naar haar spectaculaire billen toe. In het loeistrakke broekje werkt Famke Louise hard aan het groeien van haar gluten en geeft haar volgers daarbij een intiem kijkje van achteren. Het piepkleine setje kan namelijk echt helemaal niets verbergen en het beeld zal je doen watertanden. Ook het minuscule topje maakt het er niet rustiger op. Met onbedekte middel leunt Famke Louise voorover. Het topje kan je net zo goed ondergoed noemen voor hoeveel het bedekt. Al hoor je ons absoluut niet klagen, want wat een plaatje is dit. Het zal goed druk zijn in die sportschool vanaf nu. Dit wil je écht niet missen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Volgers worden wild van Famke Louise in kittig panterprintje

Gelukkig voor fans van Famke Louise kan je ook meegenieten als je niet om de hoek woont. De 24-jarige schoonheid plaatst namelijk regelmatig de lekkerste kiekjes op haar Instagram. Ook haar sportroutine wordt uitgebreid verslag van gelegd. Met zo’n strak figuur zal het je ook niets verbazen dat Famke Louise er regelmatig een zweterige boel van maakt. Zo verscheen ze recent op Spin For Life, waarbij ze voor het goede doel helemaal door het stof ging. Haar volgers liepen vooral warm voor het pittige pakje wat ze aangetrokken had. Famke Louise schitterde namelijk in een kittig klein setje! Het strakke vestje liet weinig aan de verbeelding over en ook de vurige legging leek wel op haar huid geschilderd. Famke Louise leek zich ook goed bewust te zijn van het effect op haar volgers. Die zwoele blik en trotse glimlach doen daar niet aan twijfelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!