Video: Fajah Lourens gooit jasje open en laat haar lijf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Fajah Lourens is weer terug met een leuk filmpje. En daarin gooit ze verleidelijk haar jasje open. 

Fajah Lourens heeft verleidelijke verrassing voor volgers

De knappe brunette heeft een van de meest strakke lichamen van Nederland, maar het gaat altijd gehuld achter een grote laag stof. Maar niet vandaag. Fajah besluit dat het tijd is om iets meer van haar te laten zien en gooit op verleidelijke wijze haar jasje open. Zo kan de hele wereld meegenieten van haar prachtige vormen. Fajah weet met haar goed de aandacht te trekken en vast te houden. Ze kent enorm haar sterke kanten en vindt het geen probleem om die even naar voren te gooien in de spannende video.

Lees ook: Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien
de strakke pakjes van actrice Fajah Lourens

Het is alweer even geleden dat je Fajah Lourens hebt kunnen zien schitteren in een goede Nederlandse rol. Waar Fajah nu meestal in schittert zijn hele strakke pakjes. Daar weet de brunette namelijk goed de aandacht mee te scoren. Haar prachtige zet Fajah graag in voor het verkopen van haar eigen producten en kleding en het promoten van haar eigen fitness brand. En dat gaat de knappe onderneemster goed af. Er zijn een hoop mensen die graag hetzelfde en dezelfde kleding willen als Fajah en de brunette haakt daar met haar online aanwezigheid mooi op in. Door in al die strakke pakjes te verschijnen weet Fajah goed de aandacht op zich te vestigen.
Fajah Lourens heeft wel een heel erg goed

Misschien was het op eerdere foto’s en video’s nog niet heel erg opgevallen, maar Fajah heeft een ontzettend goed gevormd . Daar heeft de brunette dan ook heel erg hard voor gewerkt. Het is niet dat ze op een ochtend plotseling wakker werd in haar prachtige lijf. Maar juist die moeite die Fajah in haar heeft gestoken, zorgt ervoor dat ze nu zo goed anderen kan motiveren. Die zien het goedgevormde van Fajah en zijn ervan overtuigd dat ze net zo mooi kunnen worden als ze het advies van de brunette volgen. Dat is hoe Fajah haar eigen knappe voor zich laat werken. Een slimme investering dus van de knappe brunette.

Natuurlijk gaat Fajah Lourens nog even door

Je hoeft voorlopig niet bang te zijn dat je niet meer kan genieten van Fajah Lourens en haar aantrekkelijke en haar verleidelijke pakjes. De knappe brunette heeft namelijk nog lang niet genoeg van het plaatsen van leuke kiekjes van haar eigen . En dat kan je deze mooie dame niet kwalijk nemen. Met een dat er zo geweldig uit ziet als dat van Fajah, is het bijna een misdaad om die niet elke dag aan je volgers te laten zien. Fajah doet met haar foto’s een hoop mensen een plezier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!