Video: Estavana Polman steekt enorme veer in achterste van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Estavana Polman heeft een heerlijke video veroorzaakt door aan tafel te kruipen bij Hélène Hendriks met De Oranjezomer. 

De twee blondines Estavana Polman en Hélène Hendriks zijn heel lief voor elkaar

Tijdens de nieuwste uitzending van De Oranjezomer hebben de dames het erover wat je nodig hebt om een goede presentator te zijn en wat de ambities zijn van Estavana Polman om verder te groeien als presentatrice. Die ambities blijken helaas niet te bestaan, tot grote onvrede natuurlijk van haar publiek. Die vinden het ontzettend jammer dat ze niet tot in het oneindige kunnen genieten van de heerlijke blondine. Er komt namelijk een moment dat Estavana genoeg heeft van het presenteren en weer iets anders gaat doen. Gelukkig kan je haar dan altijd online nog volgen. Wel spreekt Estavana met veel bewondering over haar collega Hélène Hendriks. Daar heeft ze alleen maar goede woorden voor over.

Het hele gesprek tussen de twee aantrekkelijke dames kan je hier kijken!
Estavana Polman vindt dat Hélène Hendriks zichzelf tekort doet

Hélène Hendriks vindt zichzelf eigenlijk helemaal geen presentatrice, maar meer een soort duizend-dingen-doekje, ze doet van alles wat er van haar gevraagd wordt, maar ziet zichzelf niet echt als een presentatrice. Ze gooit wat op en de gasten aan tafel maken het dan af. Maar Estavana Polman neemt met dat antwoord geen genoegen. De aantrekkelijke blondine is ervan overtuigd dat Hélène Hendriks een van de betere presentatrices is van het land en ze laat er dan ook geen gras over groeien om dat kenbaar te maken. In het filmpje zegt Estavana dat Hélène Hendriks zich vooral niet moet onderschatten en daar zullen de fans van de knappe blondine het absoluut mee eens zijn.

Lees ook: Foto: Estavana Polman opent haar badjas voor camera
Knappe Estavana Polman heeft meer ambities dan presenteren

Dat Estavana Polman niet verder wilt komen met presentatiewerk, dat is na het kijken van bovenstaand filmpje wel duidelijk. Maar wat ligt er dan in het verschiet voor de aantrekkelijke blondine? Nou, om te beginnen staat ze altijd geweldig op beeld. Dus een modellen carrière zit er zeker nog wel in. Estavana staat al regelmatig model, maar dan vaak voor haar eigen sieradenmerk of voor bijzondere samenwerkingen. Om dat full time te gaan doen, is dus een relatief makkelijke stap. Ook zou Estavana het goed doen als influencer. Gewoon veel betaalde partnerships aan gaan en de hele dag een beetje ontspannen foto’s maken van haar leven.

Estavana Polman ook niet van plan te stoppen

Voor de mensen die bang zijn dat Estavana binnenkort helemaal verdwijnt van hun scherm, die hoeven ook niet bang te zijn. De knappe blondine heeft misschien niet de ambitie om door te groeien, maar stoppen zit er ook zeker niet in. Voorlopig kan je dus nog vaak zat genieten van de aantrekkelijke blondine op je scherm. Die gaat nu nog nergens heen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...