Video: Emotionele Sophie Bouquet geeft lief kusje in intieme video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie actrice Sophie Bouquet uit haar dankbaarheid aan haar fans in deze intieme video. Ze sluit hem af met een zwoele kus.

Sophie Bouquet houdt het niet droog in GTST

Actrice Sophie Bouquet speelt de rol van Merel Verduyn in het maar-al-te-bekende Nederlandse televisieprogramma GTST. In een recente aflevering start Merel met haar opleiding als politieagente, maar tegelijkertijd gaat haar vader, Julian de gevangenis in. Dit is dus voor Merel een ontzettend emotioneel moment. In de aflevering geeft ze aan haar medestudenten een speech over dat haar vader géén crimineel is en dat ze, ondanks zijn fouten, trots is op hem. Tijdens de speech rolt er een traan over haar wang. Ze is bang voor het oordeel van haar klasgenoten, maar achteraf krijgt ze een applaus. Sophie Bouquet haar fans werden helemaal gek van deze scène en overspoelen de actrice met lieve berichtjes. De brunette uit haar dankbaarheid naar haar fans op haar Instagram stories.

Wat is er met Merel Verduyn aan de hand in GTST?

Merel Verduyn is de dochter van Julian en Saskia Verduyn. Het gezin is naar Meerdijk verhuisd in 2020. Merel wil heel graag vrienden maken, maar wordt daarom een beetje opdringerig. Mensen gaan haar om die rede juist liever uit de weg of worden ongemakkelijk van haar. In de recente aflevering start ze dus met haar opleiding voor politieagente. Dit is opvallend, want haar vader moet rond die tijd voor een half jaar de gevangenis in. Het blijkt dat Julian Verduyn gestolen diamanten heeft gekoerierd. Dit deed hij, niet omdat hij een crimineel is, maar om tot het uiterste te gaan voor zijn familie.

Tijdens het geven van de speech wordt Merel emotioneel. Niet alleen omdat ze het een lastige situatie vindt, maar ook omdat ze bang is voor het oordeel van haar klasgenoten. Het is natuurlijk best eigenaardig dat je vader naar de gevangenis moet wanneer jij start aan je politieopleiding. Daarnaast vindt ze het ook heel eng om zo open te zijn tegen haar mede studenten, maar ze wil graag goed doen aan haar vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet houdt van hondjes

Onlangs plaatste de prachtige actrice, Sophie Bouquet een video op haar Instagram story. In het filmpje ligt er een hondje heel lief en stil op de bank. Sophie hurkt naast de bank en aait de hond ontzettend liefkozend over zijn zij. Dit hondje is niet zomaar een willekeurig beestje dat Sophie Bouquet aait. Dolly, de hond, is namelijk zelf ook een grote ster van het tv-programma GTST. Het is ook zeker geen toeval dat de actrice een goede band heeft met de vierpotige filmster. Dolly is namelijk in de serie het hondje van de familie Verduyn. Dit is een ongekende liefde. Op het scherm zowel als in het echt.

Dolly, de GTST-hond, heeft een eigen fanbase

Zoals je in het bovenstaande filmpje ziet heeft Dolly, de GTST-hond, een eigen Instagram account. Je kunt het lollige leventje van Dolly volgen onder de naam @its.dolly.the.dog. De hond heeft een grote 3000 volgers en een kleine fanbase. Onder elke foto vind je wel wat positiefs over de trouwe viervoeter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dolly 🐾 (@its.dolly.the.dog)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.