Video: Emma Heesters verwerkt breuk met Wesley Hoedt in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet wel hoe ze de gevoelige snaar moet raken. Ze zingt over haar breuk met Wesley Hoedt in een zeer strak topje.

Prachtige zangeres Emma Heesters heeft heerlijk topje aan voor nieuw nummer

Natuurlijk moet je als je zangeres bent, je emoties verwerken door er een goed nummer over te maken. Dat is dan ook exact wat Emma Heesters doet na haar breuk met Wesley Hoedt. En dat emotionele nummer zit eraan te komen. Emma krijgt nadat ze het nieuws van haar nieuwe nummer heeft gedeeld natuurlijk flink veel steun in haar comments. Maar zouden al die mensen het echt heel erg vinden voor Emma, of gewoon blij zijn met haar nieuwe strakke topje, wat ze draagt tijdens het zingen van dit nummer? Dat is natuurlijk de grote vraag die er speelt.

Lees ook: Video: Emma Heesters laat zich in hoekje drukken door Koning Willem-Alexander tijdens GP van Zandvoort

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters heeft een heerlijk topje aangetrokken voor haar fans

De fans van Emma Heesters hebben weer een heerlijke verrassing voor hun neus geschoven gekregen. De prachtige blondine heeft namelijk een heerlijk nummer gezongen in een topje waar iedereen blij van werd. Het nummer was misschien wat aan de emotionele kant, maar het topje van Emma maakte een hoop goed. De knappe zangeres wist met haar heerlijke kledingstuk haar volgers weer flink te vermaken. Die zaten op het puntje van hun stoel toen Emma begon met zingen. En niet alleen vanwege hun stem, maar Emma bewoog ook nog eens heerlijk heen en weer en daardoor kreeg je veel meer van de prachtige blondine mee dan je eigenlijk had verwacht. Weer een mooi pluspunt, of ja, eigenlijk twee pluspunten, voor de knappe zangeres.

Lees ook: Foto: Emma Heesters laat haar ronde zongebruinde kadetjes zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters vermaakt zich altijd wel op het podium

De woest aantrekkelijke zangeres weet zich eigenlijk altijd wel flink te vermaken als ze op een podium staat. De prachtige dame heeft niet zo heel erg veel nodig om een fijne sfeer tijdens haar concerten neer te zetten. Ze heeft daarvoor namelijk alleen maar een heel erg strak pakje nodig. De prachtige blondine weet dankzij haar geweldige outfits wel haar fans de avond van hun leven te bezorgen. En daar zijn de fans van Emma Heesters natuurlijk de blondine eeuwig dankbaar voor. De knappe zangeres weet exact wat haar volgers willen zien en geeft hen dat ook zonder moeite.

De verleidelijke kunsten van Emma Heesters

Emma Heesters weet dat de meeste van haar fans haar volgen vanwege haar prachtige stem. Maar als ze ook nog eens een prachtig lichaam daarbij krijgen, dan zijn ze helemaal verkocht. Emma doet dus op elke foto en video haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze er ontzettend goed uit ziet. Alleen zo kan ze haar fans helemaal tevreden houden. En tevreden dat zijn ze zeker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.