Home Nieuws Video: Emma Heesters laat haar mooie gezichtje bewerken met trillend apparaat

Video: Emma Heesters laat haar mooie gezichtje bewerken met trillend apparaat

Zangeres Emma Heesters laat haar gezicht flink bewerken! Fans hebben hier veel over te zeggen. Doet ze dit vaker?

Onze bekende zangeres, Emma Heesters, heeft een video gedeeld waarin we kunnen zien dat ze met een trillend apparaat haar gezicht laat bewerken. Veel fans wisten hier ook nog niet van af en stellen gelijk veel vragen aan Emma over de bewerking.

Zangeres Emma Heesters bewerkt haar gezicht

Emma Heesters heeft eerder al bekendgemaakt dat ze niet weg schrikt als het gaat om fillers of andere gezichtsbewerkingen. Dat heeft ze namelijk al vaker gebruikt. Nu zijn we er ook achtergekomen dat ze haar wenkbrauwen heeft laten bewerken met een trillend apparaat. Het lijkt erop alsof ze steeds meer aanpassingen doet om zichzelf mooier te maken. Veel fans vinden echter dat ze er altijd goed uitziet, zelfs zonder enige make-up! Ze ziet er wel echt anders uit dan vroeger. Haar lippen zijn voller, jukbeenderen zijn strakker en nu heeft ze ook ‘nieuwe’ wenkbrauwen. Gelukkig krijgt ze veel complimenten van haar volgers over haar uiterlijk. Maar ze krijgt ook vragen van haar volgers over hoe vaak ze dit laat doen en waarom ze dit doet. Daar heeft ze geen antwoord op gegeven.

Klik hier om zelf de video te bekijken.

Emma Heesters

Emma Heesters maakt altijd prachtige foto’s

De mooie zangeres Emma Heesters is graag bezig met het maken van foto’s voor haar fans. Op haar foto’s krijgen we leuke inkijkjes in haar privéleven en haar carrière als zangeres. Haar fans zijn daar natuurlijk dol op. Bovendien weet ze precies hoe ze de aandacht kan trekken door bepaalde outfits te dragen waar je niet omheen kunt kijken. Met haar strakke jurkjes en korte topjes lukt dat keer op keer! De blik die ze dan geeft, doet iedereen smelten. Daarom is de zangeres natuurlijk hartstikke populair op Instagram; ze heeft dan ook meer dan 2 miljoen volgers! Echt knap van de zangeres.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Emma Heesters plaatst veel mooie foto’s op haar Instagram-kanaal. Dus als je benieuwd bent naar haar privéleven en haar carrière als zangeres, moet je zeker daar een kijkje nemen. Het is zeker de moeite waard!

Mobiele versie afsluiten