Video: Emma Heesters doet lekker dansje in kort kerstjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters kan niet wachten tot het eindelijk kerst is. Met dit korte kerstjurkje zorgt ze ervoor dat iedereen alvast in de juiste sfeer komt!

Emma Heesters heeft weer haar uitstekende best gedaan om er fantastisch uit te zien. Met een kort kerstjurkje straalt ze als een ster. Als ze dan ook nog eens begint te dansen is het feest compleet!

Emma Heesters heeft verrassing voor fans

Speciaal voor kerst heeft Emma Heesters ooit een liedje opgenomen; als de eerste sneeuw valt. Omdat dit liedje nog steeds enorm toepasselijk is herkauwt Emma ‘m dit jaar ook weer. Gelukkig voegt ze er wel een leuke nieuwe touch aan toe: een verleidelijk dansje! In een zilveren glitterjurkje en enorm veel cadeautjes op de achtergrond probeert ze de kerststemming aan haar volgers over te brengen. Dat lukt heel aardig, zeker als ze ook nog eens met haar achterkant begint te schudden! Laat die kerst maar komen!

Emma Heesters straalde ook tijdens WK

Wat moest eindigen in een groot feest, eindigde in een fontein van tranen. Het Nederlands elftal moest namelijk voor het WK in Qatar tegen Argentinië. Elke keer wanneer het Nederlands elftal een wedstrijd moest spelen was er het huis van Oranje. In de Johan Cruijff Arena kwamen duizenden oranje fans bij elkaar. Voor de wedstrijd begon het Emma Heesters de eer om te mogen optreden. Dit deed ze in een heerlijk oranje pakje. Met een gescheurde broek en haar eigen naam in het oranje, heeft ze haar uiterste best gedaan om in het oranje sfeertje te komen. Naast haar leuke broek heeft ze ook nog een heerlijk shirtje aan. Dit shirtje is, net zoals haar broek, in het oranje. Op het eerste gezicht zou je alleen denken dat het shirtje bijna niks bedekt, maar dit is gezichtsbedrog. Haar topje is namelijk in precies dezelfde kleur als haar huid.
Emma Heesters stelt een vraag aan haar volgers

Bij kerst hoort er één ding in je huis, dit is natuurlijk de kerstboom. Emma Heesters vraagt aan al haar volgers wie er ook al de kerstboom in huis heeft staan. Wanneer je een prachtige foto van je kerstboom deelt, met het kerstliedje van Emma eronder, deelt ze dit op haar Instagram. Wanneer ze dit bericht inspreekt ziet ze er weer prachtig uit. Of Emma Heesters nou ergens moet optreden of gewoon thuis zit, de beeldschone blondine blijft er geweldig uitzien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!Â