Video: Emma Heesters buigt diep voorover en laat troeven bijna ontsnappen uit topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt een video waarin ze zichzelf filmt in een heel klein strandpakje. Daarbij hangt de blondine ook nog helemaal naar voren, en dat gaat bijna mis met haar royale voorgevel.

Emma Heesters deelt spannende video met voorgevel

Zangeres Emma Heesters laat er geen gras over groeien dat ze graag op vakantie gaat. Als Emma niet ergens de sterren van de hemel staat te zingen of een groots optreden aan het geven is, is ze op een tropisch eiland te vinden. Emma Heesters kan enorm genieten van het mooie weer, de helderblauwe zee met parelwitte stranden en heerlijk eten. Gelukkig is Emma ook verslaafd aan social media dus ze neemt haar volgers vrolijk mee naar deze tropische bestemmingen. Zulke tropische bestemmingen betekent natuurlijk ook dat de zon hartstikke fel schrijnt. Blijkbaar begrijpt de blondine dat nog niet helemaal, want ze is flink verbrand. Op onderstaande video filmt Emma zichzelf terwijl ze laat zien dat ze verbrand is. Emma schrijft dat ze zichzelf een ongeluk smeert, maar ze heeft een flesje zonnebrand vast die niet veel zal doen. Het is namelijk een zonnebrand met een hele lage factor en olie om extra snel bruin te worden. Geen wonder dat Emma zo verbrand is. Al vinden haar volgers dat helemaal niet zo erg sinds Emma onderstaande video heeft gemaakt om het te laten zien.

@emmaheestersIk smeer me een ongeluk hoor 🥵🥺♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

Emma Heesters zingt graag mee met eigen hits

Op de video is te zien dat Emma in haar kleine zwemoutfit naar voren hangt en mee zingt met haar eigen nummer Hou je bek. Dit nummer is gemaakt voor haar ex-vriend Wesley Hoedt. Toch is ze misschien wel weer met de voetballer op vakantie.. Een beetje hypocriet is het dus wel, maar Emma ziet er wel erg goed uit. Dat kan bijna ook niet anders op een video waarin haar voorgevel nog maar net in haar topje past.

Lees ook: Foto: Emma Heesters had net zo goed geen badkleding aan kunnen trekken tijdens strandwandeling

Emma Heesters straalt in glitterjurk met V-hals

Natuurlijk geniet Emma Heesters ook vaan chique restaurants met heerlijk eten tijdens haar vakantie. Daarvoor neemt de blondine haar allermooiste outfits mee om flink te paraderen tijdens de dinertjes. Onderstaande TikTok video laat deze betoverende outfits zien, terwijl Emma ze met trots presenteert. De eerste is een zwart jurkje met heel veel glitters. De jurk is erg kort en heeft ook nog eens een diepe V-hals die niets aan de verbeelding over laat. De tweede outfit is een prachtige witte jurk die is uitgesneden op de juiste plekken om Emma haar figuur goed te laten zien. De andere looks zien iets meer casual, maar staan Emma ook heel goed.

@emmaheesters Paar outfits vd vakantie! 😍🌴 welke is jouw favoriet? #hjb ♬ Hou Je B** (Feat. Maks)

Emma Heesters poseert in badpakje op de Malediven

Blijkbaar vindt Emma Heesters het hartstikke leuk om te fietsen. Zo is de zangeres op vakantie op de Malediven en kan ze het niet laten om met een fiets rond te rijden. Gelukkig levert dat wel de mooiste foto’s op. Emma draagt een loszittend outfitje met haar zwemkleding eronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!