Video: DJ Tiësto leeft zich uit met spannend geklede dame (niet zijn vrouw!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

DJ Tiësto is een van de meest bekende Nederlandse DJ’s en staat dus nog steeds op de grootste festivals te spelen, vaak met mooie vrouwen. 

DJ Tiësto stond op Lollapalooza Berlijn te spelen en dat deed hij een partij goed. De hele set lang liet hij mensen springen, dansen en bezorgde hij iedereen de tijd van hun leven. Maar Tiësto zelf had het ook prima naar zijn zin, want hij had het hele optreden uitzicht op een erg knappe dame. En dat is natuurlijk niet zijn eigen vrouw, maar een artieste waar Tiësto een nummer van heeft geremixt. De Duitse Domiziana zong zelf mee tijdens de set van Tiësto met zijn versie van haar liedje ‘Ohne Berlin’. Het Duitse publiek vond dat natuurlijk helemaal geweldig en ging uit hun plaat. Zo te zien vermaakte Tiësto zich ook prima, maar dat voel te voorspellen. De outfit van Domiziana was nogal uitdagend en verleidelijk. Het is nog een wonder dat Tiësto niet te afgeleid was om zijn set te kunnen doen.

Vrouw van Tiësto mag flink jaloers zijn

Domiziana is misschien in Nederland niet zo bekend, maar as je haar in deze outfit hebt gezien, dan wil je haar misschien een beetje op de radar houden. Ze is namelijk een ongelooflijk verleidelijke vrouw die ook nog eens heel erg goed kan zingen. En daar mocht Tiësto dus best wel even een tijdje ongegeneerd naar kijken. Hij zal die avond nog wel zijn vrouw boos aan de lijn hebben gekregen, want met zo’n samenwerking kan je alleen maar jaloers worden. Na zijn vrouw gerust gesteld te hebben kon Tiësto weer verder met feestvieren in de Duitse hoofdstad.
DJ Tiësto wist het dak eraf te blazen

Samen met deze uitdagend geklede zangeres wist Tiësto het dak eraf te blazen. De Nederlandse DJ staat altijd garant voor een flink feestje en ook deze keer stelde hij zeker niet teleur. De mensen op Lollapalooza hadden de tijd van hun leven. Tiësto ook trouwens, want zijn uitzicht was nogal adembenemend met Domiziana vlak voor zijn neus. Al werkte het niet mee dat haar outfit zo hypnotiserend was. Gelukkig kwam Tiësto heelhuids zijn optreden door en wist hij alle mensen die waren gekomen een onvergetelijke avond te bezorgen. Deze zangeres mag hij zeker vaker meenemen.
Tiësto maakt remix van bekend Duits liedje

Bij de oosterburen is het nummer van Domiziana een stuk bekender dan hier over de grens. Maar ze is best een grote ster in Duitsland. DJ Tiësto moest dus simpelweg een bewerking van haar nummer maken. En natuurlijk werd dat op zichzelf ook weer een hit. Alles wat Tiësto aan lijkt te raken verandert in goud. Mocht je inmiddels benieuwd zijn geworden waar alle mensen tijdens Lollapalooza helemaal los op gingen, hieronder is de volledige remix van het nummer te horen. Dan kan je gelijk oordelen of het nummer iets voor je is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!