Video: Dit zijn de mooiste momenten van Hélène Hendriks bij StukTV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks trok flink wat bekijks toen ze meedeed met het nieuwe seizoen van Jachtseizoen. Maar wat waren de mooiste momenten?

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk zijn met succes ontsnapt tijdens hun aflevering van StukTV’s Jachtseizoen. Dat leverde mooie beelden op! Anouk zette een aantal hoogtepuntjes op haar Instagram kanaal. Uiteindelijk zijn ze met een geleende boot, een goed getimede offline-button en een onderduikadres uit de klauwen van de jagers gebleven. Het bloedfanatieke blonde duo zat er lekker in!

Lees ook: Foto: Zomers geklede Hélène Hendriks ligt languit in tuinstoel
Hélène Hendriks is geen dom blondje

Ondanks haar uiterlijk is maar weer eens gebleken dat Hélène Hendriks absoluut geen dom blondje is. De prachtige presentatrice wist samen met haar compagnon Anouk Hoogendijk uit handen te blijven van de jagers van StukTV. En dat was een flinke klus. De dames moesten alles op alles zetten om aan de heren te ontsnappen. Het avontuur begon al met een spannend autoritje. Daar bedachten de dames al een hele tactiek om ervoor te zorgen dat ze niet gepakt zouden worden. En dat is dus gelukt. Na het autorijden begon het spannend te worden. Een sprintje moest de eerste voorsprong bezorgen, maar hoe ging het verder?

De achtervolging werd ingezet op Hélène Hendriks

Na de eerste sprint wisten de blondines een ritje mee te liften in een wagen waar de eigenaren ook al oranje kleding aan hadden. Dat maakte het lastiger voor de mannen van StukTV, aangezien het meest herkenbare aan Hélène en Anouk hun feloranje outfits waren. Maar het werd nog even spannend voor de dames. Ze waren druk bezig met het regelen van een boot om een stuk op te varen, toen daar opeens de mannen van StukTV in aantocht waren. Gelukkig konden de knappe blondines snel de boot op en verdwenen de heren in de achtergrond.
Na vier uur zwoegen is het Hélène gelukt om op vrije voeten te blijven

Na ruim vier uur lang haar best doen  om uit handen van de mannen van StukTV te blijven wist Hélène het voor elkaar te krijgen om niet gepakt te worden. En dat werd natuurlijk flink gevierd. Hélène had van tevoren nog haar twijfels over het hele avontuur, maar blijkbaar is ze beter in ontsnappen dan ze dacht. Samen met Anouk wisten de dames de aflevering te winnen. Het lijkt de laatste tijd wel of de mannen van StukTV betere gasten uitnodigen, want steeds meer gasten weten de vier uur durende jacht vol te houden. Misschien is het tijd voor een nieuw concept. Maar voor het zover is, kunnen Hélène en Anouk nog even genieten van hun ongelooflijke overwinning.

Bij thuiskomst kust Hélène nog even haar hondje

Nadat Hélène thuis was van haar hele avontuur met de mannen van StukTV gaf ze gelijk even haar hondje een grote kus. Ze moest namelijk even haar vreugde delen met iemand. En haar hondje is natuurlijk altijd aanwezig om Hélène een beetje genegenheid te tonen. Na wat geknuffel met haar hondje, viel Hélène voldaan in slaap. Het was een goede dag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.