Video: Dit lichaamsdeel van Suzanne Schulting is groter dan die van een gemiddelde man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting, de succesvolle schaatser die al meerdere medailles heeft gewonnen, laat zien dat ze niet alleen op het ijs hard kan gaan. Ze deelt regelmatig beelden van haar intensieve work-out in de sportschool, waar ze haar prachtige lijf in topvorm houdt.

Suzanne Schulting verwent volgers met video in de sportschool

Suzanne Schulting neemt meer rust

Wie graag meer wil zien van het van de beeldschone brunette, moet even een kijkje nemen op de Instagram van Suzanne. Deze schoonheid deelt namelijk regelmatig opvallende en onthullende kiekjes die weinig aan de verbeelding overlaten. Onlangs deelde ze bijvoorbeeld een opmerkelijke foto in bikini, waaruit bleek dat de ijskoningin een dagje rust had genomen. Recentelijk bracht de KNVB een persbericht uit waarin stond dat de schaatster het even rustiger aan zou doen. De aantrekkelijke Suzanne lichtte toe dat ze na zeven jaar dag in dag uit tot het uiterste te gaan, wel toe was aan wat rust.

Foto’s van dagje strand maken volgers helemaal gek

De brunette deelde een post waar ze heerlijk ligt te zonnen op het strand in een prachtig bikinisetje. Op de foto is te zien dat haar vriendinnen graag even in de spotlights willen verschijnen in plaats van de hele dag verborgen te zijn achter een dun laagje stof. Suzanne weet echter dat haar vriendinnen enthousiast kunnen reageren en kent de regels van het social-media-platform maar al te goed. Daarom positioneert ze zich op een tactische manier, zodat haar genotsheuvels niet de aandacht van haar mooie gezicht afleiden. Haar volgers verwent ze echter wel met een prachtig inkijk, wat ons alleen maar laat fantaseren over wat er achter het groene lapje stof schuilgaat. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat we in de toekomst nog meer van deze beeldschone verschijning te zien krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!