Video: Dit is waarom Beste Zangers-aflevering van Numidia enorme tegenvaller is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Numidia kregen een flinke teleurstelling voor hun kiezen, want deze recente aflevering van De Beste Zangers komt echt de beloftes niet na! 

Op social media kan je momenteel niet om Numidia heen. En geloof ons maar, daar kan je alleen superblij mee zijn. Want na het zien van dit virale filmpje kan het haast niet anders dan dat jij ook fan bent! Zo ging het optreden van Numidia namelijk viraal de afgelopen dagen, en de reden daarvoor is geen twijfel over mogelijk. Haar vertolking van het liedje Arcade brengt namelijk bij vele de tranen in de ogen. Logisch toch dat we meer willen? Vandaar dat deze recente De Beste Zangers-aflevering ook zo’n teleurstelling was.

Fans Numidia laten tranen na Arcade-optreden in De Beste Zangers

Na het zien van dit virale filmpje van Numidia kunnen we allemaal geen genoeg krijgen van de beeldige zangeres. Dat Numidia kon zingen, dat wisten we. Maar dat ze zo’n gouden keeltje had is toch wel nieuws. Met haar emotionele optreden van het Songfestivalnummer Arcade had ze de jury én kijkers gewoon in tranen! En dat zegt wat! Duncan Lawrence, die het nummer zelf zong tijdens het Songfestival, zat er namelijk ook gewoon tussen. En hij had alleen maar lof voor de zangeres! Tijdens haar onderhand virale optreden zong Numidia namelijk in het Nederlands én Berbers en dat bracht behoorlijk wat gejuich met zich mee. Zowel de jury als haar mededeelnemers hadden bijna rode handen van het klappen. En dat snappen wij volkomen. Het spectaculaire nummer is nou eenmaal meesterlijk gezongen. En na het zien van zo’n prachtig optreden kan je alleen maar meer willen, toch?

Kijkers De Beste Zangers in oproer na teleurstellende Numidia aflevering

En fans van Numidia leken meteen verwend te worden. Zo werd kort daarna bekend gemaakt dat de volgende Beste Zangers aflevering Numidia als hoofdgast zou hebben! Nou, daar kan je alleen maar dolgelukkig van worden, toch? Het halve internet leek er wel zo over te denken. In de comments van haar virale filmpje barst het namelijk van de dolgelukkige fans. “Kan niet wachten!”, reageren meerdere kijkers van de show. Toch bleek al snel dat Numidia fans een flinke teleurstelling voor hun kiezen krijgen. Numidia mag dan centraal staan in de aflevering, zelf zingt de razend populaire zangeres niet! Ja, je hoort het goed. Eén aflevering na de enorme Numidia-hype kiezen ze er gewoon voor haar gouden keeltje stil te houden. Als hoofdgast zingen de andere kandidaten allemaal voor háár, maar komt Numidia zelf het podium niet op. Een flinke tegenvaller dus!

Neemt Numidia deel aan het Songfestival?

En het virale optreden van Numidia brengt ook heel wat andere vragen met zich mee. Het staat namelijk nou helemaal vast dat Numidia één van de beste stemmen van Nederland heeft. En dan kan je natuurlijk maar één ding willen. “Wij MOETEN haar bij het Songfestival!”, klinkt het al in de reacties. En daar lijkt deze fan verre van de enige in te zijn. Want ook op de Instagram van de Beste Zangers stikt het van de Numidia fans! “Numidia moet meedoen aan het songfestival!”. En de reactie is ook nog eens tientallen keren geliket. Vooralsnog is er helaas niks in beweging gebracht, behalve dan dat Numidia eindelijk een bekender gezicht is in de Nederlandse showbiz. Want na deze topprestatie is ze niet meer weg te denken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!