Video: Dionne Stax laat topje van haar schouder glijden tijdens fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Dionne Stax kunnen juichen: dit filmpje achter de schermen toont dat er een héle verleidelijke fotoshoot aan zit te komen. 

Dionne Stax is één van onze favoriete Nederlandse presentatrices. Dat de 38-jarige blondine schittert op je beeldscherm weten we allemaal al lang, maar nu bewijst Dionne dat ook de fotocamera voor haar gemaakt is. De blonde schoonheid heeft namelijk een heerlijk pittige fotoshoot laten schieten. Dionne lijkt goed te weten dat haar fans absoluut niet op de foto’s kunnen wachten en geeft alvast een kijkje achter de schermen. Het korte filmpje doet ons watertanden.

Dionne Stax geeft kijkje achter de schermen van onthullende fotoshoot

Dionne Stax is het liefje van de camera. Na zoveel jaar als presentatrice en journalist hadden we het kunnen weten. Toch doen deze kiekjes onze mond openvallen, en dan hebben we de foto’s nog geeneens gezien! De bloedmooie presentatrice kon het niet laten haar fans alvast een kijkje te geven van een recente fotoshoot. Wij snappen volledig dat ze de foto’s wil delen. De plaatjes zijn namelijk veel te mooi om verborgen te houden! Als je zo prachtig op beeld staat wil je dat natuurlijk de hele wereld laten zien, en wij zijn helemaal voor.

Deze foto’s van Dionne Stax zijn wel heel erg spannend

Dionne staat namelijk echt spectaculair op de fotos. We zijn wel wat van haar gewend op camera, maar met deze fotoshoot weet ze zichzelf toch echt te overtreffen. In het filmpje bladert Dionne door een paar onthullende plaatjes. Wij kunnen niet kiezen welke mooier is, dus hier is hopen dat ze het allemaal worden! De bloedmooie presentatrice poseert met wilde haren en doordringende ogen en lijkt haar fans te plagen met een klein stukje onbedekte huid. Haar grote witte blouse valt namelijk verleidelijk van haar schouder af en Dionne weet nog nét te voorkomen dat haar troeven onthuld worden. Scherpe kijkers zal opvallen dat het ook net lijkt alsof de knappe journalist geen draagt.

Dionne Stax verleidt volgers in schitterend kort broekje

Gelukkig voor ons heeft Dionne Stax nog meer dan genoeg andere foto’s waar we van kunnen smullen. Het is dan nog even wachten geblazen op deze hete fotoshoot, maar het is het waard. Dionne heeft namelijk lang en breed bewezen hoe fantastisch zij op de foto komt. Zo plaatste ze een stel bloedhete kiekjes in pittige korte broekjes. In de miniscule outfit schittert de knappe blonde letterlijk én figuurlijk. Het miniscule broekje is namelijk gepimpt met allemaal glitterende steentjes en je kan je ogen er bijna niet vanaf halen. Gelukkig heb je meer dan genoeg om naar te kijken op de heerlijke foto’s. Ook haar prachtige billen staan volledig in de spotlight. Het valt namelijk te betwijfelen of het broekje langer dan haar is en verhuld dus ook helemaal niets. Fans hoor je echter verre van klagen: “Meer van dit alsjeblieft Dionne!”.

Dionne Stax geeft kijkje in op vakantiefoto’s

Ook de vakantiefoto’s van Dionne Stax lijken een cadeautje voor volgers. In de plaatjes zien we de bloedmooie blonde namelijk in piepkleine zwemkleding op haar buik zonnebaden. Dionne lijkt een natuurtalent te zijn in mannenharten sneller doen kloppen, want deze foto is toch wel een cadeautje. Terwijl ze een selfie neemt blijft ze namelijk heerlijk relaxt op haar buik liggen en geeft tegelijkertijd vol zicht bij haar topje naar binnen. Ook als Dionne niet in een onthullend setje ligt te zonnen huppelt ze rond in een strak shirtje en piepklein rokje. Met haar heerlijke persoonlijkheid erbij verandert Dionne elk plaatje razendsnel in ééntje die je niet wil missen. Wij genieten er in ieder geval intens van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!