Video: Davina Michelle stelt prangende vraag in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft een wel heel bijzonder vraagje aan haar volgers. En haar piepkleine topje zorgt ervoor dat je blijft luisteren. 

De prachtige zangeres Davina Michelle heeft een bijzonder verzoek voor haar volgers. Ze is namelijk bezig met het maken van een nieuw nummer en daar heeft ze een beetje hulp bij nodig. Tenminste, het nummer is al af, maar de boodschap van het liedje is zo bijzonder dat Davina daar iets meer mee wil dan alleen maar het nummer zingen. En dus moet ze even wat hulp inschakelen. Ze vraagt sommige van haar volgers dan ook om even haar dm’s in te gaan om haar me haar lastige probleem te helpen. En dat hoef je Davina haar volgers geen twee keer te zeggen. Die duiken meteen op volle snelheid haar privéberichten in.

Lees ook: Foto: Davina Michelle bewerkt zichzelf in kleedkamer

Davina stelt bijzondere vraag in een wel heel strak topje

De knappe zangeres met de blonde haren besluit om in een moment van nood haar volgers in te schakelen. En die zijn maar wat bereid om haar te helpen. Om ervoor te zorgen dat haar volgers nog even een extra stukje opletten doet Davina een ontzettend strak en klein topje aan. Op die manier weet ze de aandacht van de mensen thuis wel te pakken en vast te houden. Ze knipt haar filmpje op in drie stukken en aan het einde van het eerste filmpje zit je op het puntje van je stoel. Want hoe kan je Davina helpen? Je moet en zal het weten, want een wit voetje halen bij Davina Michelle is altijd goed.

Davina op zoek naar een nieuw plakplaatje

De knappe blondine heeft de behoefte om de boodschap van haar nieuwste nummer te laten tatoeëren op haar lichaam. Dat kan ze echter niet alleen, dat zou nogal lastig gaan, en dus zoekt ze naar een tattoo artist die haar kan helpen met het zetten van dit bijzondere plaatje. Zelf geeft Davina aan helemaal geen verstand te hebben van tatoeages en tattoo artists. En dat terwijl ze zelf twee plaatjes op haar lichaam heeft staan. Davina vindt die zelf echter niet zo mooi en zoekt dus naar iemand die het beter zou kunnen. Hopelijk kunnen haar volgers haar een beetje helpen met het verzoek.

Davina Michelle wacht op stroom aan reacties

De knappe zangeres is momenteel aan het wachten tot de reacties binnenstromen. Met al haar duizenden volgers zal er vast wel iemand bij zitten die de aantrekkelijke blondine aan een tatoeage kan helpen. Natuurlijk zal er ook een hoop onzin tussen schuilen. Davina gooit haar dm’s open en daarmee is het hek van de dam. Hopelijk zullen er voor Davina niet te veel onzinnige en onnozele reacties tussen zitten en vindt ze snel de tattoo artist waar ze op hoopt. Na deze video boodschap is iedereen natuurlijk wel een stuk nieuwsgieriger geworden naar de nieuwe muziek van Davina.  Die komt ook binnenkort uit, dus dan kan je horen wat Davina haar bijzondere boodschap, en nieuwe tatoeage, gaat worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!