Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle gaat helemaal los. De van nature wilde zangeres heeft flink de smaak te pakken en weet er een goed feestje van te maken. 

Het foute uur van Q-Music is aangebroken. En dat betekent dat het tijd is voor een reeks aan foute muziek en wilde feestjes. Davina Michelle sluit zich daar volledig bij aan en besluit om een van haar ‘all time favourites’ te coveren. Het nummer dat Davina zingt is een van haar favoriete guilty pleasures, namelijk ‘Oops I did it again’ van Britney Spears. Natuurlijk geeft ze haar publiek niet zomaar een cover. Ze brengt het nummer op de herkenbare ‘alle remmen los-davina michelle’ manier. En daar wordt de studio van Q-Music flink heet van.

Lees ook: Video: Gesloopte Davina Michelle filmt zichzelf in bed

Davina is een echte rockchick

Voor Davina is er geen andere manier dan zichzelf voor de volle honderd procent te geven. En dat houdt in dat ze volledig voor een nummer moet gaan. Ze kan niet zomaar een cover geven. Daar moet het heftige Davina Michelle sausje overheen worden gestopt. En dat betekent dat nummers die al flink wat power in zich hebben, zoals ‘Oops, I did it again’ van Britney Spears, nog even een tandje heftiger worden. Voor de fans van Davina is dat natuurlijk alleen maar fijn. Die zijn namelijk nog lang niet uitgekeken op de blonde zangeres en haar manier van optreden. Die smullen van een optreden als dit, waarbij Davina echt alles van zichzelf weet te geven. En daar zijn ze de blonde zangeres ook heel dankbaar voor. Alle reacties op haar Instagram zijn dan ook meer dan lovend.
Davina Michelle is de Nederlandse Britney Spears

Ze heeft dan (gelukkig) niet alle eigenschappen van de Amerikaanse zangeres, maar Davina lijkt wel een klein beetje op Britney op een bepaalde manier. Allebei de vrouwen zijn blonde zangeressen die alles geven in hun nummers en hun plek verdiend hebben in de muziekwereld. En dat merk je ook aan alles. Davina kan dus met recht de Nederlandse Britney genoemd worden. Dat gaat al helemaal op na haar meer dan geweldige cover van Britney haar nummer. Davina heeft het origineel misschien wel overtroffen met haar cover van het bekende liedje. En dat kunnen maar weinig zangeressen.
Davina Michelle is een van de beste zangeressen van Nederland

Ondertussen heeft Davina haar plek tussen de top van de Nederlandse muziekwereld wel verdiend. Met hordes aan fans, een fantastisch oeuvre aan nummers en een geweldige uitstraling is Davina een absolute topper. Er is niks en niemand die Davina nog tegenhoudt in haar reis naar de top. De prachtige zangeres weet de ene na de andere hit te produceren en daarmee haar plek in de Rock en Roll geschiedenis veilig te stellen. Davina Michelle is een echte superster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...