Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle gaat helemaal los. De van nature wilde zangeres heeft flink de smaak te pakken en weet er een goed feestje van te maken. 

Het foute uur van Q-Music is aangebroken. En dat betekent dat het tijd is voor een reeks aan foute muziek en wilde feestjes. Davina Michelle sluit zich daar volledig bij aan en besluit om een van haar ‘all time favourites’ te coveren. Het nummer dat Davina zingt is een van haar favoriete guilty pleasures, namelijk ‘Oops I did it again’ van Britney Spears. Natuurlijk geeft ze haar publiek niet zomaar een cover. Ze brengt het nummer op de herkenbare ‘alle remmen los-davina michelle’ manier. En daar wordt de studio van Q-Music flink heet van.

Lees ook: Video: Gesloopte Davina Michelle filmt zichzelf in bed

Davina is een echte rockchick

Voor Davina is er geen andere manier dan zichzelf voor de volle honderd procent te geven. En dat houdt in dat ze volledig voor een nummer moet gaan. Ze kan niet zomaar een cover geven. Daar moet het heftige Davina Michelle sausje overheen worden gestopt. En dat betekent dat nummers die al flink wat power in zich hebben, zoals ‘Oops, I did it again’ van Britney Spears, nog even een tandje heftiger worden. Voor de fans van Davina is dat natuurlijk alleen maar fijn. Die zijn namelijk nog lang niet uitgekeken op de blonde zangeres en haar manier van optreden. Die smullen van een optreden als dit, waarbij Davina echt alles van zichzelf weet te geven. En daar zijn ze de blonde zangeres ook heel dankbaar voor. Alle reacties op haar Instagram zijn dan ook meer dan lovend.

Davina Michelle is de Nederlandse Britney Spears

Ze heeft dan (gelukkig) niet alle eigenschappen van de Amerikaanse zangeres, maar Davina lijkt wel een klein beetje op Britney op een bepaalde manier. Allebei de vrouwen zijn blonde zangeressen die alles geven in hun nummers en hun plek verdiend hebben in de muziekwereld. En dat merk je ook aan alles. Davina kan dus met recht de Nederlandse Britney genoemd worden. Dat gaat al helemaal op na haar meer dan geweldige cover van Britney haar nummer. Davina heeft het origineel misschien wel overtroffen met haar cover van het bekende liedje. En dat kunnen maar weinig zangeressen.

Davina Michelle is een van de beste zangeressen van Nederland

Ondertussen heeft Davina haar plek tussen de top van de Nederlandse muziekwereld wel verdiend. Met hordes aan fans, een fantastisch oeuvre aan nummers en een geweldige uitstraling is Davina een absolute topper. Er is niks en niemand die Davina nog tegenhoudt in haar reis naar de top. De prachtige zangeres weet de ene na de andere hit te produceren en daarmee haar plek in de Rock en Roll geschiedenis veilig te stellen. Davina Michelle is een echte superster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.