Video: Davina Michelle gaat helemaal los met ‘guilty pleasure’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle gaat helemaal los. De van nature wilde zangeres heeft flink de smaak te pakken en weet er een goed feestje van te maken. 

Het foute uur van Q-Music is aangebroken. En dat betekent dat het tijd is voor een reeks aan foute muziek en wilde feestjes. Davina Michelle sluit zich daar volledig bij aan en besluit om een van haar ‘all time favourites’ te coveren. Het nummer dat Davina zingt is een van haar favoriete guilty pleasures, namelijk ‘Oops I did it again’ van Britney Spears. Natuurlijk geeft ze haar publiek niet zomaar een cover. Ze brengt het nummer op de herkenbare ‘alle remmen los-davina michelle’ manier. En daar wordt de studio van Q-Music flink heet van.

Lees ook: Video: Gesloopte Davina Michelle filmt zichzelf in bed

Davina is een echte rockchick

Voor Davina is er geen andere manier dan zichzelf voor de volle honderd procent te geven. En dat houdt in dat ze volledig voor een nummer moet gaan. Ze kan niet zomaar een cover geven. Daar moet het heftige Davina Michelle sausje overheen worden gestopt. En dat betekent dat nummers die al flink wat power in zich hebben, zoals ‘Oops, I did it again’ van Britney Spears, nog even een tandje heftiger worden. Voor de fans van Davina is dat natuurlijk alleen maar fijn. Die zijn namelijk nog lang niet uitgekeken op de blonde zangeres en haar manier van optreden. Die smullen van een optreden als dit, waarbij Davina echt alles van zichzelf weet te geven. En daar zijn ze de blonde zangeres ook heel dankbaar voor. Alle reacties op haar Instagram zijn dan ook meer dan lovend.
Davina Michelle is de Nederlandse Britney Spears

Ze heeft dan (gelukkig) niet alle eigenschappen van de Amerikaanse zangeres, maar Davina lijkt wel een klein beetje op Britney op een bepaalde manier. Allebei de vrouwen zijn blonde zangeressen die alles geven in hun nummers en hun plek verdiend hebben in de muziekwereld. En dat merk je ook aan alles. Davina kan dus met recht de Nederlandse Britney genoemd worden. Dat gaat al helemaal op na haar meer dan geweldige cover van Britney haar nummer. Davina heeft het origineel misschien wel overtroffen met haar cover van het bekende liedje. En dat kunnen maar weinig zangeressen.
Davina Michelle is een van de beste zangeressen van Nederland

Ondertussen heeft Davina haar plek tussen de top van de Nederlandse muziekwereld wel verdiend. Met hordes aan fans, een fantastisch oeuvre aan nummers en een geweldige uitstraling is Davina een absolute topper. Er is niks en niemand die Davina nog tegenhoudt in haar reis naar de top. De prachtige zangeres weet de ene na de andere hit te produceren en daarmee haar plek in de Rock en Roll geschiedenis veilig te stellen. Davina Michelle is een echte superster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...