Video: Davina Michelle breekt de tent af op Belgische tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle rockt weer snoeihard op de Belgische televisie. Is de Belgische kijker en zijn tv hier wel klaar voor? Het volume iets zachter wordt zeker aanbevolen als de blonde zangeres in de buurt is!

Davina Michelle lijkt nog steeds op zoek te zijn naar uitbreiding van haar toch al grote groep superfans. Ze gaat allerlei fysieke en muzikale grenzen over en zoekt wat nou echt bij haar past en wat niet. Davina reist maar al te graag af richting onze zuiderburen om te experimenteren met haar nieuwe sound. En België kreeg er flink van langs! Keer op keer knalt ze door de speakers heen in het Belgische televisieprogramma Liefde voor de Muziek. En Davina heeft genoeg liefde, zo blijkt wederom. Misschien iets te veel zelfs voor menig Belg, die meestal toch liever tv kijkt voor z’n rust. Zelfs het publiek en meubilair krijgt ervan langs

Davina Michelle verbaast kijker Liefde Voor Muziek

It’s so Unreal zingt Davina Michelle, terwijl ze in het programma Liefde voor de Muziek door de speaker én het podium knalt. Het origineel, een Belgische nummer, is alweer wat ouder. In 2002 bracht Zornik het uit en sindsdien is vast menig Belg het weer vergeten. Davina echter niet en weet de teksten moeiteloos te zingen. Een geslaagde cover kan je het zeker noemen. De kritieken over Davina waren wederom lovend na afloop van haar optreden in het tv-programma. Ze leek tijdens haar performance écht helemaal los te gaan. Daarbij vergat ze haar omgeving en deed ze gewoon waar ze zin in had!

Dansende Davina wilt alle aandacht

Davina staat in vuur en vlam op het podium haar gevoelens te uiten. En nog even springt ze er zelfs af om alles te delen met het aanwezige publiek. Dat trekt zeker de aandacht, ook van de kijkers thuis. Keihard zingen is dan ook niet meer genoeg voor de zangeres. Er moet en zal gedanst worden op het nummer. Deze rock-chick, met zwart leren jack, broek en laarzen lijkt zelfs een beetje op een jonge Anouk. Die ook lekker haar eigen ding deed, zolang ze zich maar vrij kon uiten op het podium. Davina lijkt ook op die plek het gelukkigste en helemaal zichzelf. Verwachtingen over de uitkomst van het programma lijkt ze dan ook niet echt te hebben. Het is voor haar al helemaal geweldig dat ze in België mag optreden, zo laat ze vaak zat online horen. Ze komt zelfs iedere week een stuk enthousiaster terug

Davina Michelle knokt verder

Zelf schrijft de creatieveling ondertussen zat mooie nummers. Zo staat ze nu in de charts met haar nieuwe single No angel. Een nummer dat speciaal bedoeld in voor de haters. Vooral de online haters. De boodschap achter het inspirerende nummer is om lekker je eigen weg te zoeken. Het is voor iedereen die zich wil uiten online en hierna kritiek moet verduren. Het hoort er natuurlijk ook wel een beetje bij als je beroemd bent, maar voor Davina is het soms nog best lastig om te dealen met alle issues online. De impact van commentaar op sociale media en pesterijen is groot, zelfs bij zo’n stoere zangeres als Davina. Dan maar richting het zuiden denk ze. Ze zal toch niet Nederland nu al willen verlaten?

Davina Michelle zit ook niet stil in Nederland

Davina kan alle frustratie met de online kritieken afreageren op de arme Belgen dus. Maar doet dit in Nederland ook nog steeds. Zo zat ze onlangs bij Humberto’s programma Humberto en natuurlijk kon een energieke performance ook daar niet uitblijven. Ze sprong wederom in het publiek tijdens de show. Humberto liet het allemaal maar gebeuren. De programmamaker wist dat hij goud in handen had met de losgeslagen Davina. Die kapotte meubels maakt iemand anders wel een keer. Gelukkig blijkt dus niet heel Nederland zo kritisch en zien we de blondine vast nog vaak genoeg meubels slopen op de Nederlandse tv.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.