Video: Chantal Janzen verrast beschaamde man met twee flinke tomaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen weet een man te verrassen met twee flinke stukken fruit. De rest van het publiek ook trouwens. 

Knappe presentatrice Chantal Janzen loopt met flinke stukken fruit te koop

Chantal Janzen is een vrouw met een ongelooflijk knap lichaam. Dat merk je wel als je haar een beetje volgt op social media of haar ziet tijdens een van haar vele programma’s. En Chantal is ook niet de meest verlegen vrouw allertijden, dus ze zal dat prachtige lichaam ook niet zo snel verstoppen. Dat valt op tijdens haar nieuwste opname. Daar heeft ze namelijk een outfit aan waarin haar tomaatjes erg mooi uitkomen. Natuurlijk staat alles Chantal wel goed, maar deze pyjama is toch echt wel heel erg leuk. Eigenlijk zou Chantal al haar programma’s in dit soort pakjes moeten presenteren. Het gaat haar in ieder geval goed af. Tijdens de uitzending kwam Chantal een bijzonder verhaal op het spoor. En daar moest ze wel eventjes verslag van uitbrengen. Het filmpje kan je hieronder bekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Lees ook: Chantal Janzen krijgt enorme lading reacties na bloedmooie foto

Chantal Janzen laat man in publiek flink blozen

Op het filmpje is goed te zien hoe Chantal een man uit het publiek flink laat blozen. Dat komt alleen niet door de outfit die Chantal heeft aangetrokken, maar eerder door het vreemde gesprek wat de blonde presentatrice met de man heeft. Het gaat namelijk over vreemde angsten en de beste man is nogal bang voor appels. Daar wil Chantal natuurlijk meer van weten en ze stapt het publiek in. Het is natuurlijk ook wel een beetje een vreemde angst. Want hoeveel mensen ken je nou die bang zijn voor een appel? Misschien heeft de man het wel verzonnen, zodat hij naast Chantal Janzen mocht zitten. Dat zou natuurlijk een hele goede truc zijn. Want zo mocht hij voor de prijs van een appel zicht hebben op twee prachtige tomaten. De middag van deze man was gelijk weer helemaal goed. Zolang ze hem natuurlijk maar geen appels hebben aangeboden na afloop.

Chantal is een beetje ondeugend op foto

Iedereen die Chantal Janzen op televisie volgt weet dat de blonde presentatrice ontzettend lief en meegaand is, maar ook best een ondeugend randje kan hebben. Dat zie je ook terug op haar foto’s, waar Chantal af en toe toch een beetje probeert te verleiden. Ze trekt haar kraag tot halverwege haar gezicht, maar laat nog net even haar oogjes zien. En die stralen een partij ondeugendheid uit. Chantal probeert met alleen haar ogen de mensen thuis te verleiden en dat lijkt nog heel erg goed te lukken ook. Elke foto van Chantal is natuurlijk ontzettend verleidelijk, maar als de knappe blondine extra haar best doet, zoals bij de foto hierboven, dan kan je alleen maar smelten. Er zijn dan ook veel mannen die graag een beschuitje zouden willen eten met deze ondeugende blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...