Video: Britt Dekker sproeit zichzelf helemaal onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice en paardenmeisje Britt Dekker krijgt een enorme klodder in haar gezicht in deze schokkende video!

Britt Dekker heeft witte crème rond haar mond

In een video die Britt Dekker onlangs in haar Instagram verhaal plaatste, doet ze mee aan een wat oudere TikTok trend. De bedoeling is dat je overdreven meezingt met het liedje It’s all coming back to me now van Céline Dion terwijl je een soort cape van je af gooit én er harde wind door je haren blaast. Britt wilde meedoen met deze trend en plaatst het filmpje op zowel haar TikTok als haar Instagram. Tijdens het filmpje gebruikt ze een zonnebrandfles als nep microfoon, maar dat gaat een beetje mis. Naast het originele TikTok filmpje, deelt Britt namelijk ook wat bloopers. Eén daarvan is dat ze de zonnebrand fles per ongeluk open heeft gelaten en er in knijpt wanneer ze begint met zingen. Dat resulteert in een gezicht vol zonnebrand en een grappige blooper.

Britt Dekker blijft steken in eigen haarband

In een andere blooper, die overigens ook op de Instagram story van Britt te vinden is, zie je hoe ze per ongeluk haar elastiek uit haar haar trekt terwijl ze de deken van zichzelf probeert af te gooien. Aan haar gezicht is direct te zien dat het haar zeer doet. Doe de volgende keer maar geen elastiek in je haar, Britt!

Britt Dekker doet een ritje op grote hengst

Iedereen weet dat Britt Dekker verschrikkelijk gek is op paarden. Ze is het meest verliefd op haar grote hengst, George. Samen met haar beste vriend doet ze mee aan verschillende shows, wedstrijden en events. De twee zijn haast onafscheidelijk. Recentelijk plaatste ze een reeks aan foto’s en video’s op haar sociale media waarin blijkt dat ze mee heeft gedaan aan de show Horse Event 2022. Er waren zo’n 46.000 mensen aanwezig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker laat zich uit over Ongehoord Nederland

Onlangs was Britt Dekker te gast bij het bekende tv-programma HLF8. Hierin werd een fragment besproken waarbij Ongehoord Nederland te zien was op de zender van NPOOngehoord Nederland is een Nederlandse omroepvereniging die vaak het woord geeft aan extreem-rechtse denkers en ideeën. In het fragment zijn er dingen gezegd vanuit de omroepvereniging die opgevat kunnen worden als racisme. Britt Dekker vindt het absoluut niet kunnen dat zoiets wordt uitgezonden en al helemaal niet op de NPO. In de discussie aan de tafel bij HLF8 wordt Britt fel en laat ze duidelijk weten dat racisme niet meer door de beugel kan: “Dat kun je écht niet zeggen!”

Britt Dekker speelt The Sims

Op haar Instagram plaats Britt ontzettend enthousiast nieuws. Haar hengst en beste vriend, George wordt namelijk vader. Samen met een merrie van Britt krijgt hij een veulentje volgend jaar. Britt kan de blijheid niet op. In het bijschrift bij de video schrijft ze: “Lijkt The Sims wel. Je doet op een ochtendje het ene paard op het andere en je krijgt ineens een nieuwe. KAN NIET WACHTEN!!!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.