Video: Brakke Maan de Steenwinkel is op de vloer gaan liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat er maar eens even rustig voor liggen. Het is niet haar slaapkamer dit keer. In de zaal waar ze zich bevindt is het net even wat ‘onrustiger’. Toch is Maan niet van plan op te staan.

Maan de Steenwinkel heeft tijden gekend waarin ze zich enkel tijdens de studio druk moest maken om haar gehoor en harde geluiden. Inmiddels is de tijd voor pauze en pandemieën helemaal voorbij en bevindt ze zich vaak zat weer te midden van allerlei harde geluiden en herrie. Alsof ze nooit anders heeft gekend kan ze nog steeds goed uit de voeten met knalharde muziek. Zo goed zelfs dat ze bijna in slaap valt op de vloer. De minimalistische Maan heeft niet eens een bed nodig om in slaap te vallen. Mits ze wel de nodige alcohol heeft gehad de avond van te voren. Het brakke gevoel leidt haar naar dromenland, zelfs met snoeiharde muziek en een nog hardere vloer in Ahoy Rotterdam.

Maan te veel, te gauw

Ook feestbeest Maan kan af en toe een zware avond meemaken. Normaalgesproken staat ze nog te springen om het podium, maar de rijzende ster lijkt nu helemaal uitgeteld. Het turbulente leven van een zangeres is dan opeens een beetje ongewenst. Vooral eentje die ’s nachts weer aan de bak moet en eigenlijk fris en fruitig op het podium wordt verwacht. Om te zorgen dat ze niet te laat komt door zich te verslapen gaat Maan maar alvast liggen op het podium. Zo weet ze zeker dat ze op tijd is en tegelijkertijd doet ze ook nog een soundcheck. Daarna kan ze gelijk slapen en door met het optreden in Rotterdam. 

Normaal topfit, nu een dipje

Op het moment van de video heeft Maan een dipje en staat ze even niet meer glashelder aan de hemel. Maar de knappe artiest weet zich er doorheen te slaan door haar powernap. Ze heeft het er graag voor over. Vooral als je jong bent moet je als zangeres elk optreden pakken dat je pakken kan. Tijd voor katers, avonden in bed en goede nachtrust heeft ze dan ook niet. Dit optreden schijnt ze te hebben overleefd. Maar volgens haar post heeft de harde werker er nog wel 10 te gaan. En ze heeft al zo hard gewerkt op een recente feestdag.

Maan hard gewerkt op feestje van de koning

Niet alleen dit nachtelijke optreden heeft de veelgevraagde zangeres succesvol afgesloten. Overdag op Koningsdag was ze ook te vinden op het podium. Op het mainstage in Breda, voor 40.000 man zong ze onder andere met Snelle, waarmee ze nog steeds een hit heeft. Dat is Blijven Slapen. Van goede nachtrust lijkt ze in de realiteit echter weinig af te weten. Deze harde werkster weet van geen ophouden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Ster, of maan, valt ooit naar beneden

De actieve ster, of ja maan, zal ooit wel naar beneden moeten storten. Nu lijkt het nog goed te gaan, maar continu doorlopen op enkel powernaps en alcohol lijkt niet de beste strategie om jezelf en je stem topfit te houden. Gelukkig kan Maan meestal na het weekend, op maandag en dinsdag, in ieder geval in haar eigen bed slapen voor de nodige rust. Nu nog van die brakheid afkomen. Meestal is voldoende tijd tussen alcoholische versnaperingen en af en toe een glas water voldoende. Maar dat is voor de volgende keer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.