Video: Boomlange Johan Derksen maakt dansje in de studio na Vandaag Inside-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat is een gek gezicht: een vreemd uitziende Johan Derksen gooit er een dansje uit in de wandelgangen…

Johan Derksen mocht onlangs 75 kaarsjes uitblazen. Dat werd natuurlijk ook flink gevierd in de studio. Ná de uitzending kon Johan het niet laten om dit even goed te vieren en stapt hij de dansvloer op om zijn goede dansmoves te laten zien. Zo te zien is hij het nog lang niet verleerd! Maar wacht even: deze ‘Johan’ ziet er wel erg lang en fit uit. Komt dit doordat we hem normaal alleen zittend zien in de studio? Of is er toch iets anders aan de hand? Wil jij z’n dansmoves zien? Bekijk de beelden hier!

Johan Derksen dansen

Terugblik met Johan, of toch met Sam Hagens?

Ondanks dat de dansmoves er typisch zo uit zien als die van Johan Derksen, lijkt hij toch wel echt net iets te lang om de ‘echte’ Johan te kunnen zijn. Wat blijkt? Het gaat om Sam Hagens in vermomming! Na de aflevering blikken Wilfred en Sam terug op de belangrijkste onderwerpen die de mannen in VI hebben besproken. Wilfred vraagt eerst met spot aan Sam (met een masker op van Johan), of hij heeft genoten van zijn verjaardag en wat hij van de aflevering vondt, waarop Sam zegt: “Ja geweldig, ik vond vooral mezelf heel goed.” Op dit moment loopt er toevallig net iemand de studio binnen en schiet meteen in de lach om de lange Johan.

Ambities van Sam Hagens

Na deze grappige sketch gaan de mannen over naar een serieuzer onderwerp. Ze spreken kort over de lastige situaties die op dit moment spelen in de politiek. Hierbij wordt vooral het vormen van een coalitie besproken. Aan het einde van de video vraagt Wilfred nog aan Sam of hij andere ambities heeft. Sam zegt op dit moment vuistdiep in het Haagse te zitten en als hij iets anders wil gaan doen toch meer uit Den Haag wil. Hij geeft ook aan dat hij erg graag samen iets met Merel Ek zou willen maken. Wie weet zien we hier binnenkort meer over.

Meer zien van Vandaag Inside?

Wil jij nou meer van deze grappige video’s zien van de mannen van Vandaag Inside? Kijk dan even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.